Seda Sayan Show yayından mı kaldırıldı

Güncelleme Tarihi:

Seda Sayan Show yayından mı kaldırıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2014 17:27

Show TV, 2 karısını öldüren birini canlı yayına çıkartan ve sonraki günlerde de Niran Ünsal ile tartışma yaşayarak gündeme gelen Seda Sayan’ı gözden mi çıkardı? Kanal, Seda Sayan Show’u yayından kaldırdı mı? Stelyo Pipis konuyla alakalı hangi Tweet'iyle sorulara açıklık getirdi?

Haberin Devamı

Yayına girdiği günden itibaren Show TV’nin başını ağrıtan Seda Sayan Show format değişikliğine gidiyor. 2 eşini öldüren adamı canlı yayına çıkaran ünlü sunucu, kamuoyunun büyük tepkisiyle karşılaşmıştı. Niran Ünsal ile girdiği polemik de son günlerin en çok konuşulan medya olayıydı. Yaşanan krizler yüzünden Show TV yönetimi programı yayından kaldırıp farklı bir formatta ekrana getirmeye karar verdi.

Seda Sayan’ın yurtdışına tatile gittiği, bir süre dinleneceği ve farklı bir formatta ekranlara döneceği konuşuluyor.

Niran Ünsal, Söylemessem Olmaz adlı programda Seda Sayan hakkında şu açıklamalarda bulundu: ”Seda Sayan'ın programında konuşmak istediklerimizin önü kesildi. Ben çıktığım her yerde kendimi ifade edebilmişim; Seda Sayan'ın programında mı kendimi ifade edemeyeceğim? Arkamızdan söylenen sözler Rtük açısından yayın ihlaline girer; dolayısıyla gerek ben gerekse hocamız, konu hakkında hukuki süreci başlattık. Seda Sayan hakkında, yayın ihlaline dair bir şikayette bulunduk.”

Haberin Devamı

KIRGINIM VE KIZGINIM

“Seda Sayan'a kırgınım ve kızgınım. Çocuklarım üzerinden hakkımda yorum yapılması hiç hoş değil. Bir insan bir konuyla ilgili altmış gün reklam yapamaz. Reklam yapmak istesem Nişantaşı'nda gezer, Cihangir'de oturur, Bebek'te görünürüm.Herkesin bize saygı göstermesini rica ediyorum. Ne oldu da insanlar yatakların içinde, erotik materyallerle, kamçılarla; klipler yapar oldu? Neden yatak odaları bu kadar göz önünde? Rezalet bir durumdayız.”

Stelyo Pipis, Seda Sayan'ın programının yayından kaldırılmadığını ve format değişikliğine gideceğini Twitter hesabından böyle duyurdu.

Seda Sayan Show yayından mı kaldırıldı

NİRAN ÜNSAL'DAN SEDA SAYAN AÇIKLAMASI - FOTO GALERİ

2 kadının katilini programa çıkaran SEDA SAYAN'a tepkiler çığ gibi büyümüştü..

Seda Sayan kendisine tepki gösterenlere böyle cevap vermişti..

BAKMADAN GEÇME!