"Es-Es" gelecekten umutlu

Güncelleme Tarihi:

Es-Es gelecekten umutlu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2014 12:43

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, "Futbolcularımızın sergilediği iyi oyun, bizi gelecek adına umutlandırıyor" dedi.

Haberin Devamı

Saraç, yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'e Torku Konyaspor'u 2-1 yenerek iyi bir başlangıç yaptıklarını anımsatarak, geride kalan 4 haftada da rakiplerine üstün futbol sergilediklerini savundu. Maçlardaki oyun üstünlüğünü ise skora yansıtamadıklarını ifade eden Saraç, "Gol atma konusunda sıkıntı çekiyoruz. İyi oyunumuzu gole dönüştüremiyoruz. Geçen hafta 2-1 kaybettiğimiz Çaykur Rizespor maçında da bir çok pozisyona girmemize rağmen golleri bulamadık. Futbolcularımızın sergilediği iyi oyun, bizi gelecek adına umutlandırıyor.

Bu sıkıntılı süreci atlatacağımızı umut ediyorum. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Ligde yapacağımız Bursaspor ve Mersin İdmanyurdu maçlarından puanlarla döneceğiz" diye konuştu. Saraç, lige verilecek milli maç arasını, 12 Ekim Pazar günü saat 18.00'de Ankara'da Osmanlıspor ile yapacakları hazırlık maçıyla değerlendireceklerini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!