Yıldızlara dönüştüren makyaj tüyoları

Güncelleme Tarihi:

Yıldızlara dönüştüren makyaj tüyoları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2014 10:26

Hollywood yıldızı gibi görünmenizi sağlayacak makyaj dokunuşları için işin sırrını bilmeniz yeterli. İşte ünlüler gibi görünmenin püf noktaları...

Haberin Devamı

Dolgun dudaklara sahip olmak ihtişamlı Hollywood görünümünün 1. kuralı. Dolgun dudaklara sahip olmak için estetik merkezlerinde doktorlar tarafından uygulanan dudak dolgularını tercih edebilirsiniz fakat geçici dolguları 3-4 ayda bir yenilemeniz gerekecek. Bunun yerine eczanelerde satılan ve kolayca uygulanabilen dudak dolgunlaştırıcı ürünleri kullanmayı tercih edebilirsiniz. Hem daha pratik hem da bütçenize daha uygun olacaktır. Her kadının çantasında eyeliner mutlaka bulunur. Likit, jel ve kalem eyelinerlar göz şeklini ortaya çıkarmakta bire bir. Fakat Hollywood ihtişamına sahip bir makyaj yapmak istiyorsanız o halde eyelinerınızı alt kirpik diplerinize uygulamayı da öğrenmelisiniz. Eyeliner sürmekte ustalaşmak zaman ister. Daha fazla pratik yaparak gözünüzü nasıl güzelleştireceğinizi keşfedebilirsiniz.

Yıldızlara dönüştüren makyaj tüyoları

Haberin Devamı

Eğer dudak dolguları sizi korkutuyor ya da bütçenizi aşıyorsa üzülmeyin, hayalinizdeki dolgun dudaklara dudak kalemleri sayesinde kavuşabilirsiniz. Dudak kalemini dudak çizginizin dışına uygulayarak daha dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta dudak kaleminiz ve rujunuzun aynı renkte olması. Hollywood yıldızlarının makyajdaki en büyük tutkusu yüz ve vücut kontürü. Makyaj stili güzellik trendlerine yön veren Kim Kardashian, kontürlü makyaj akımının öncü isimlerinden. Eğer siz de kusursuz bir cilt ve yüz hatlarına sahip olmak istiyorsanız makyaj yaparken açık ve koyu tonlarla yük kontürü uygulayın!

Yıldızlara dönüştüren makyaj tüyoları

Ünlüler deneyimli güzellik uzmanlarından oluşan ekipleri ve pahalı güzellik uygulamaları sayesinde sürekli pürüzsüz bir cilde sahip oluyor. Ünlülerin kusursuz cildinin en büyük sırlarından biri fazla bilinmeyen yeşil kapatıcı kullanıyor olmaları. Ten renginizden daha açık tonda kapatıcı kullanmak yerine yeşil renkli kapatıcılardan edinerek cildinizdeki kusurların tam kapanmasını ve renk farklılıklarının ortadan kalkmasını sağlayabilirsiniz.Takma kirpikler her zaman gözlerinizde mucizeler yaratır. Artık her boy ve tipte takma kirpik bulmak mümkün olduğundan gündüz kullanım için daha sade gece kullanmak için ise daha frapan bir takma kirpik alabilirsiniz. Her seferinde kirpiklerle uğraşamam diyorsanız güzellik merkezlerinde uygulanan kirpik protezlerini deneyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yıldızlara dönüştüren makyaj tüyoları

Hollywood ihtişamında bir makyaj hayal ediyorsanız yapmanız gereken en iyi şey kendinize güzel bir fırça seti almak olacak. Ünlü makyaj uzmanları boşu boşuna onlarca makyaj fırçasına sahip değil. Farklı makyaj ürünlerini doğru şekilde uygulayabilmek için makyaj fırçalarına ihtiyacınız var. Üstelik bu fırçalar tüm malzemeleri daha kusursuz uygulamanızı sağlıyor.

Yıldızlara dönüştüren makyaj tüyoları

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!