Fenerbahçe Galatasaray derbisinin hazırlıklarına başladı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Galatasaray derbisinin hazırlıklarına başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2014 21:32

Fenerbahçe Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 18 Ekim Cumartesi günü Galatasaray ile oynayacağı derbi karşılaşmasının hazırlıklarına 2 gün iznin ardından başladı.

Haberin Devamı

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların salonda kuvvet çalışmaları ve sonrasında sahada dayanıklılık koşuları yaptıkları kaydedildi.

Sarı-lacivertli ekipte, 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri nedeniyle A Milli Takım kadrosunda bulunan Mert Günok, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Portekiz Milli Takımı kadrosunda bulunan Bruno Alves, 2015 Afrika Kupası elemeleri nedeniyle Senegal Milli Takımı'nda yer alan Moussa Sow, Nijerya Milli Takımı'nda yer alan Emmenuel Emenike ve Amsterdam'da düzenlenecek olan dörtlü turnuva için 20 Yaş Atı Milli Takımı'nda yer alan Hakan Cinemre'nin antrenmanda yer almadıkları belirtildi.

Sakatlıkları bulunan Egemen Korkmaz, Volkan Demirel, Emre Belözoğlu ve Mehmet Topuz'un özel program eşliğinde çalıştıkları, teknik heyet tarafından özel izinli verilen Pierre Webo'nun ise idmana katılmadığı duyuruldu.

Fenerbahçe takımı, yarın gerçekleştireceği çift antrenmanla Galatasaray derbisinin hazırlıklarına devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!