Karafırtınalar sert esti

Güncelleme Tarihi:

Karafırtınalar sert esti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2014 01:25

BUCASPOR, PTT 1'inci Lig'de sezonun ilk galibiyetini Boluspor karşısında elde ederken, ters bir sonuçta görevden alınacağı ya da istifa edeceği iddia edilen teknik direktör Sait Karafırtınalar sert çıktı.

Haberin Devamı

Kulübüyle 2 yıllık kontratının bulunduğunu hatırlatan Karafırtınalar, "Değil Bolu'ya yenilmek üst üste 10 mağlubiyet alsak görevi bırakmam. Her şey puan değil. Benim Buca'daki misyonum farklı. Ligde 15 milyon TL bütçeli 10 takım var. Bu şartlarda direkt şampiyonluk beklemek yanlış. Biz 3 milyon TL'lik kadrosuyla hem yetiştirici hem yarışmacı bir takımız" dedi.
Ligde henüz kadroların oturmadığını dile getiren genç teknik adam, "Üst üste 2 maç kazanırsan Play off barajında olursun. Galibiyetleri seri hale getirirsen sezon sonuna kadar orada kalırsın. Ligde önceki Alanyaspor deplasmanında 4 gol yiyen takımım Boluspor'a 3 gol atarak karakterini ortaya koydu. Yarışı hiç bırakmayacağız ama maddi sıkıntılar gibi yan faktörler de başarı için önem taşıyor. Biz yan faktörlere takılıp motivasyonumuzu düşürmemeye çalışacağız" diye konuştu.
Bucaspor pazar günü saat 17.00'de Buca Arena'daki özel maçta Balıkesirspor'la karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!