Ahmet Nur Çebi: Fenerbahçe samimi davranmadı

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Nur Çebi: Fenerbahçe samimi davranmadı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2014 14:10

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi Akaretlerdeki kulüp binasında kongre üyeleri ve taraftarlarla bayramlaşma töreninde konuştu. Çebi "Liderlik için sezona başlarken futbolcu ve teknik kadroma ‘Şampiyonluktan başka bir şey hayal etmeyin‘ demiştim bu hedef içinde şuanda lider durumdayız ve namağlubuz. İnşallah Allah bize burada durmayı ve lider olarak devam etmeyi nasip eder" dedi.

Haberin Devamı

Çebi sözlerini şöyle sürdürdü: "Sayın Başkanımız Fikret Orman ve Göksel Gümüşdağ Bey’in bu Çarşamba ya da Perşembe günü stat konu ile ilgili detaylı bir görüşmeleri olacak. Ön yapılan görüşmede bu konulara sıcak bakılmıştı. Şimdi ise nasıl böyle bir ifade olmuş anlayabilmiş değilim. Ancak gerçekten böyle bir ifade var ise, koca bir Beşiktaş’ı koca bir İstanbul içine misafir kabul edemediyse hayret eder çok üzülürüm. Beşiktaş İstanbul’un en büyük ve ilk takımıdır. Zor günlerinde buralarda misafir olabileceği stat bulamıyorsa diğer kulüplerin bunu oturup gerçekten iyi değerlendirmesi lazım. Bu gidişat hiç hoş olmuyor." yorumunu yaptı

F.BAHÇE SAMİMİ DAVRANMADI
Çebi siyah beyazlı kulüp olarak tüm kulüplerin kapısını çaldıklarını belirterek "Dürüst olmak zorundayım. Biz Fenerbahçe’nin tekrar kapısını çaldık. Sonra bize, ‘öyle – böyle’ denilerek, ‘Galatasaray versin ondan sonra’ denilerek mazeret beyan edildi. O ifadeleri de çok samimi bulmadığımı buradan ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

RAKİPLER SERT OYNUYORLAR
Büyük takımlara karşı diğer takımın futbolcuları çok sert oynuyor. Ayaklarını kırmacasına mücadeleyi doğru bulmuyorum. Yarın bir gün onlarda büyük takımlarda oynayacaklar.
“Bugüne kadar Beşiktaş, hakem hatalarından en çok zayiat görmüş takımdır. Bir maç yüzünden bunu genelleyemezsiniz. Beşiktaş zaten hakkıyla şampiyon olur. Hakemler tarafından şampiyon olacaksak da olmayalım. Bizim camiamız böyle bir şeyi hiç de istemez zaten. Açık söylüyorum Beşiktaş için Guru kırıcı bir şeydir. Ama görüyorum ki bazı yorumcular takımıza yakışmayan ifadeler sarf ediyorlar bundan vazgeçsinler hemen” dedi.
Bu arada Ahmet Nur Çebi, Sosa’nın sakatlığından sonra kiralık olarak forma giyen futbolcunun bonservisinin alınıp alınmayacağı sorusuna ise, “Sakatlık her zaman olabilir. Sosa bizim futbolcumuz ve öyle de kalacak” cevabını verdi.

KULÜBÜMÜZÜ KARIŞTIRACAKLAR
Beşiktaş 2. Başkanı ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, camialarını karıştırmak isteyenler olacağını, fakat onlara birlik beraberlikle en güzel cevabı vereceklerini söyledi. Kulübün Akaretler'deki binasında düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulunan Çebi, "Değerli Beşiktaş ailesi bireyleri, burada büyüklerimiz de var. Onların ellerinden öpüyorum. Bir amaç vardır o amacın asıl özelliği birlik ve beraberliktir. Camiamızın buna ihtiyacı olan bir dönem yaşıyoruz ve yaşamaya da devam edeceğiz. Dolayısıyla bu dönemde biz, birlik ve beraberlik gösterisi yapıyoruz. Bizleri yormaya ve karıştırmaya çalışacaklardır. İnanıyorum ki buradan vereceğimiz bu görüntüyle onlara 'hadi oradan bizi bozamazsınız ve birlik beraberliğimize engel olamazsınız' mesajı vereceğiz. Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Nice bayramlar yaşamak dileğiyle diyorum sağolun." diye konuştu. Bu arada bayramlaşma törenine, hentbol, voleybol takımı ve çeşitli branşlarda sporcularla birlikte kulüp basın sözcüsü Metin Albayrak, yönetim kurulu üyeleri Yalçın Kaya, Erdal Karacan, divan kurulu üyeleriyle birlikte çok sayıda kulüp genel kurul üyesi katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!