Medcezir son bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Medcezir son bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2014 12:08

Medcezir Yeni bölümüyle 10 Ekim Cuma 20.30'da Star'da! Geçtiğimiz bölüm Serenay ve Çağatay arasında geçen öpüşme sahnesi sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Bu bölümde ise Mira, Yaman'ı aldatıyor..

Haberin Devamı

Medcezir'in 43. bölümünde Mira kendi kendiyle yüzleşir ve şu cümleyi kurar: "Ya ben hala çok aptalım, ya da çok iyi rol yapıyorum." Yaman, Mira'ya, "Sen niye böyle yapıyorsun Mira, niye işler istediğin gibi gitmediğinde başka birine dönüşüyorsun?" diye bağırınca Mira da ona, "İçimdeki karanlık tarafı bastıramıyorum, elimde değil!" diye cevap verir.

43. bölümde yaşanacak eb önemli gelişme ise görüntülü sohbet esnasında Yaman'ın kendi gözleriyle Mira'yı, Orkun ile beraber görmesi olacak.

Geçtiğimiz bölümde neler olmuştu? Sinan’ın cinayete kurban gitmesinin ardından sonu gelmeyen bir dizi şansız olayın başkahramanlarına dönüşen Sude ve Asım bunun önüne geçmek için yollar aramışlardı. Mira annesinin arkasından gözyaşı dökmeye hala devam etmektedir, kimseye bunu hissettirmemeye çalışır çünkü Mert, Selim ile kavuşmalarının mutluluğunu yaşamaktadır. Aralarında yaşananlara rağmen Mira’ya desteğini hiç çekmeyen Yaman, hiç şahit olamaması gereken bir diyaloğa kulak misafiri olur. Sinan’ın aniden öldürülmesinin ardındaki sır perdesini çözmeye çalışan Selim’in yolu birden bire deniz ile kesişir. Mert, babasını şaşırtmak için onlara evlilik yıldönümlerinde unutulmayacak bir organizasyon düzenler. Yaman’ın şüpheleri ailesinin yok olmasında payı olan kişinin çok yakından tanıdığı birisi olduğu yönündendir. Kendini tehlikeye atacağını bile bile olayların üstüne gitmeye karar verir. Mira da Yaman’a destek verir.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya çekim aralarında sahneleri beraber prova yapıyorlar.

Medcezir son bölümde neler olacak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!