Yetenek Sizsiniz’in en iyi performansları

Güncelleme Tarihi:

Yetenek Sizsiniz’in en iyi performansları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2014 10:07

Kavanozdaki Adam'dan, Aleyna Tilki'ye,sihirbaz Osman Şan'dan, dansçı Mustafa Uğur'a, taklit performansıyla göz dolduran Endercan Tez'den, Eser Yenerler'in koltuğunun kırılmasına kadar bütün performanslar ve komik anlar.. Jürisini, Murat Boz, Özgü Namal, Eser Yenerler ve Acun Ilıcalı’nın oluşturduğu yarışmanın en çok konuşulan performanslarını burada bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

HD yayın kalitesiyle ekranlara gelen Yetenek Sizsiniz’in TV8’deki yepyeni bölümlerinde yine izleyicileri kimi zaman hayrete düşüren kimi zaman da kahkahalara boğan şovlar gelmeye devam ediyor.

Sunuculuğunu, Avanak Kuzenler, Kadri’nin Götürdüğü Yere Git, Kapüsistan ve Çat Kapı gibi yapımlardan tanıdığımız, 3 Kasım 1979 doğumlu dizi ve sinema oyuncusu Alp Kırşan’ın üstlendiği “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yine akıllara kazınan şovlarla ekrana geldi.

Televizyon müdavimlerinin hatırlayacağı üzere geçtiğimiz hafta Yetenek Sizsiniz Türkiye’de birbirinden renkli sahneler yaşanmıştı. Yarışmaya Azerbaycan’dan katılan ve bağlama ile Azeri ezgileri çalan Serkan ve Tural jüriden büyük övgü almıştı. Balkan Beats Orkestra ise yaptıkları dans gösterisiyle adlarından söz ettirmişti. Hatta bir ara Murat Boz da sahneye çıkarak grup ile beraber dans etti. Özgü Namal ve Eser Yenerler ise “goygoy” polemiğine girmişler ve tabir-i caizse Özgü Namal, Eser Yenerlere’e ‘ayar vermişti’.

Haberin Devamı

Gesi Bağları türküsünü seslendirerek yarışmaya katılan ve jüriden 4 evet alarak 2. Tura yükselen Aleyna Tilki 14 yaşında olduğunu söyleyince izleyiciler ve jüri üyeleri büyük şaşkınlık yaşadı.
Eser Yenerlerin oturduğu koltuğu kırması salonda kahkahaların uçuşmasına neden oldu. Kavanozdaki Adam sergilediği komik Stand Up ile yarışmada tur atlayan bir diğer isimdi.

Haberin Devamı

Jüri üyeleri sık sık kendi arasında tatlı sert atışıyorlar.

Yetenek Sizsiniz’in en iyi performansları

YETENEK SİZSİZNİZ TÜM PERFORMANSLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!