Direk devirdi, 12 yaşında çocuğu ezdi

Güncelleme Tarihi:

Direk devirdi, 12 yaşında çocuğu ezdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2014 01:03

Ankara'da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği bir araç, refüjdeki elektrik direğini devirdi. Hızını alamayan otomobil, karşıya geçmeye çalışan 12 yaşında bir çocuğu ezdi. Devrilen direğe çarpan bir kamyonet de okul bahçesine uçtu.

Haberin Devamı

Mamak Gülveren Mahallesi Plevne Caddesi'nde meydana gelen kazada, 06 BP 6519 plakalı aracın sürücüsü bir anda direksiyon kontrolünü kaybetti. Orta refüjde bulunan elektrik direğine çarpan sürücü, bu sırada karşıdan karşıya geçmek isteyen 12 yaşındaki E.K.'yi otomobilin altına aldı. Kazanın etkisiyle araç karşı şeride geçti. Bu sırada karşı istikametten gelen 06 BT 8856 plakalı kamyonetin sürücüsü yola devrilen direğe vurmamak için direksiyonu kırdı. Kamyonetin kontrolünü kayben sürücü önce 06 BK 7462 plakalı araca çarptı, ardından bariyerleri devirip, okul bahçesine uçtu.

KARŞIYA GEÇERKEN CAN VERDİ

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Karşıdan karşıya geçmek isterken otomobil altında kalan 12 yaşındaki E.K. hayatını kaybetti, Kazaya karışan araçlarda bulunan toplam 9 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Ankara Hastanesi ve Dışkapı Hastanesi'ne sevk edildi. Polis, kazanın olduğu bölgeyi güvenlik şeridi ile çevirerek yolu trafiğe kapattı. Bu sırada yola devrilen direkteki elektrik akımını kesilmesi için BEDAŞ yetkilileri olay yerine çağrıldı.

Haberin Devamı

Direk devirdi, 12 yaşında çocuğu ezdi

BİBER GAZLI MÜDAHALE

Kazada hayatını kaybeden E.K.'nin ölüm haberini alan yakınları olay yerine geldi. Üzerine beyaz bir çarşaf örtülen çocuğu gören yakınları sinir krizi geçirdi. Bu sırada çevredeki vatandaşlarla polis arasında da arbede yaşandı. Bazı vatandaşların polisin yaptığı “Dağılın” uyarısına aldırmaması sonucu polis ile vatandaşlar karşı karşıya geldi. Polis, vatandaşları biber gazı kullanarak uzaklaştırdı. Yapılan incelemelerin ardından E.K.'nin cansız bedeni cenaze aracı ile morga kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar çekici ile taşınarak, yol yeniden trafiğe açıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!