Kayseri Erciyesspor, 7 maçtır galibiyete hasret

Güncelleme Tarihi:

Kayseri Erciyesspor, 7 maçtır galibiyete hasret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2014 13:53

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Galatasaray'a 2-1 yenilen Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un ligdeki galibiyet hasreti 7 maça çıktı.

Haberin Devamı

Süper Lig'de en son galibiyetini geçen sezonun 32. haftasında Gaziantepspor karşısında elde eden Kayseri temsilcisi, bu maçın ardından oynadığı 7 karşılaşmada 3 puana ulaşamadı. Geçen sezonun son 2 haftasında Bursaspor ile berabere kalıp Galatasaray'a mağlup olan mavi-siyahlı ekip, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde başladığı bu sezon ise geride kalan 5 haftada taraftarına galibiyet hediye edemedi. Bu 5 haftada Trabzonspor, Gaziantepspor ve Torku Konyaspor ile berabere kalıp, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray'a yenilen Erciyesspor, topladığı 3 puanla 17. sırada kaldı.

Mavi-siyahlılar, ilk 5 haftada, ligdeki 18 takım arasında Trabzonspor ile galibiyeti bulunmayan iki ekipten biri. Sakatlıkları bulunan Zoua, İlhan Parlak ve Edinho gibi önemli oyuncularının eksikliğini hisseden Kayseri Erciyesspor, milli maçlar dolayısıyla lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmenin hesaplarını yapıyor. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, ligin altıncı haftasında 20 Ekim'de Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!