Ankaralı tatilci Abant’a akın etti

Güncelleme Tarihi:

Ankaralı tatilci Abant’a akın etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2014 01:03

Kurban Bayramı tatilinde, Başkant’e 2 saat uzaklıktaki Abant Tabiat Parkı, tatilcilerin akınına uğradı. Göl çevresinde piknik yapan tatilciler, bisiklete bindi, fyatınlarla tur attı.

Haberin Devamı

Kurban Bayramı tatilinde, Abant Tabiat Parkı yoğun ilgi gördü. Renk cümbüşünün yaşandığı Abant'a gelen tatilciler, göl çevresinde yürüyüş ve piknik yaptı, bisikletle tur attı, faytona binerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Tatil için ailesiyle Ankara'dan Abant’a giden Tarık Mağden ve ailesi, "Abant'a doğanın özlemiyle geldik. Bu güzellik karşısında büyülenmemek mümkün değil. Ailece çok güzel zaman geçiriyoruz" diye konuştu. Motosiklet tutkunlarından Oğuz Tuna da arkadaşlarıyla geldiklerini, parkta çok güzel zaman geçirdiklerini söyledi.

STRESTEN UZAK BİR GÜN

Tatilde yolu Abant’a düşenler, doğa harikası bölgenin keyfini çıkardı. Gölün etrafında ve ormanın içerisinde yürüyüş yapanlar, mavi, sarı ve yeşil renkleri bir araya getiren Abant manzarasını izledi. Büyük şehirlerin stresinden uzak bir gün geçiren tatilciler, piknik alanlarında mangal keyfi yapmayı unutmadı. Ankara’ya 2 saat uzaklıktaki Bolu Abant Milli Parkı, bayramın son gününde de Ankaralı tatilcilerin kaçış rotalarından biri olacak. Başkent’ten Abant’a gitmek isteyen Ankaralılar, Anadolu Otoyolu üzerinden bölgeye ulaşabiliyor. Abant gişelerden otoyolu terk eden araçlar kısa bir süre içinde milli parka ulaşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!