'Jigololuk ve mezar soygunculuğu yaptım'

Güncelleme Tarihi:

Jigololuk ve mezar soygunculuğu yaptım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2014 13:17

Ünlü Fransız oyıncı Gerard Depardieu, Ca c'est fait comme ca (Bu şekilde oldu) başlıklı otobiyografisinde gençliğinde jigololuk ve mezar soygunculuğu yaptığını ve otomobil çalmaktan hapis yattığını açıkladı.

Haberin Devamı

65 yaşındaki ödüllü oyuncu eşcinsel bir yetenek avcısnın kendisini keşfedip tiyatro eğitimi almasını sağladığını ve bu sayede bu korkunç hayattan kurtulduğunu yazdı.

Depardieu kitapta Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile olan ilginç arkadaşlığını ve oğlu Guillaume’nin 2008 yılında hayatını kaybetmesi ile ilgili olan hislerini de anlattı.

ANNESİ ONA HAMİLEYKEN DİKİŞ İĞNELERİ İLE DÜŞÜK YAPMAYA ÇALIŞMIŞ
Ünlü oyuncu otobiyografisinde annesinin ona hamileyken karnına dikiş iğneleri batırarak düşük yapmaya çalıştığını da anlattı. Ailesinin çok fakir olduğunu belirten Depardieu, ebe tutacak paraları olmadığı için annesinin kardeşlerini doğurmasına yardım etmek zorunda kaldığını da söyledi.

Daha henüz 10 yaşındayken para bulmak için sokaklarda dolaşmaya başladığını söyleyen Depardieu, kısa sürede eşcinsel erkeklerin onu çok çekici bulduğunu keşfettiğini ve kendisi ile seks yapmak isteyenlerden para talep etmeye başladığını anlattı.

Haberin Devamı

16 yaşındayken otomobil hırsızlığından 3 hafta hapis yattığını belirten Depardieu, daha sonra doğup büyüdüğü Châteauroux’dan Paris’e taşındığını ve burada da jigololuk yapmaya devam ettiğini söyledi.

20’li yaşlarına kadar jigololuk yapmayı ve zaman zaman müşterilerini soymayı sürdürdüğünü belirten ünlü oyuncu “Bazen müşterilerimi döver, tüm paralarını alıp kaçardım” dedi.

İlerleyen yıllarda oyunculuğa başlayan ve Parisli iyi bir aileden gelen Elisabeth Guignot ile evlenen Depardieu bu evliliğinden 2 çocuk sahibi olmuştu.

Depardieu’nün oğlu Guillame de parasız kaldığında jigololuk yaptığını itiraf etmiş, hırsızlık ve uyuşturucu ile bağlantılı suçlar nedeniyle 2 kez hapis yatmıştı. Guillame sadece 37 yaşındayken zatüreye yakalanıp hayatını kaybetmişti.

VÜCUDUMDAN KORKTUĞUM İÇİN İÇİYORUM
Ünlü oyuncu otobiyografisinde alkol problemine de değindi. Geçmişte günde 14 şişe içki içtiğini açıklayan Depardieu, alkolik olduğunu düşünmediğini sadece vücut fonksyonlarının kendisini çok rahatsız ettiğini ve korkuttuğunu, bu nednele kendini alkolle sakinleştirdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu “Kalbimin atış sesi, bağırsaklarımın guruldaması, eklemlerimin çatırdaması bende saplantı haline geldi. Bir otel odasında yalnızsam bu sesleri duymamak için içki içiyorum” dedi.

Geçen yıl %87’ye varan gelir vergisini ödememek için Fransa’yı terk eden ve Rusya ve Belçika’ya yerleşen oyuncu François Hollande’ın sosyalist hükümetine tahammülü olmadığını da kitabında belirtti.

Rus vatandaşlığına geçen oyuncu, 2008 yılında tanıştığı Vladimir Putin ile çok iyi anlaştıklarını çünkü bir çok ortak yönleri olduğunu söyledi. Depardieu “Putin 15 yaşındayken hiç kimse onun başarılı olacağına dair bir peniye bile iddiaya girmezdi. Aynı benim gibi” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!