PTT 1. Lig'de beraberlikler haftası

Güncelleme Tarihi:

PTT 1. Ligde beraberlikler haftası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2014 13:53

PTT 1. Lig'de 5. hafta müsabakalarında sadece Bucaspor ve Kayserispor sahadan 3 puanla ayrılırken, diğer 7 karşılaşma berabere bitti.

Haberin Devamı

Kurban Bayramı'nda devam eden PTT 1. Lig'de 5. haftada 7 müsabaka berabere tamamlandı. Sadece Bucaspor ve Kayserispor'un galip geldiği haftada liderlik el değiştirdi. İlk 4 haftayı lider geçen Osmanlıspor'un Şanlıurfaspor ile golsüz berabere kaldığı haftada Manisaspor ile 3-3 berabere kalan Antalyaspor liderlik koltuğuna oturdu. Averajlara aynı olan iki takımdan 12 gol atan Antalyaspor, 10 golde kalan Osmanlıspor'un önüne geçti. Bu iki ekibi 10'ar puana sahip Albimo Alanyaspor ve Adana Demirspor takip etti. Ligde 3 müsabaka golsüz tamamlanırken, ekipler toplam 22 gol kaydetti. 5. haftanın ardından son sıradaki Manisaspor ile lider Antalyaspor arasındaki puan farkı 7 oldu.

Sarı ve kırmızı kartlar

Müsabakalarda 56 sarı ve 6 kırmızı kart gösterilirken, 5. hafta 6 kartla şimdiye kadar en fazla kırmızı kartın kullanıldığı hafta oldu. Hakemler 2. haftada futbolcuları 5 kırmızı kartla cezalandırmıştı. Adana Demirspor'dan Tayfur Bingöl, Adanaspor'dan Emre Uğur Uruç, Albimo Alanyaspor'dan Ayite, Boluspor'dan Deniz Aslan, Kayserispor'dan Okay Yokuşlu ve Manisaspor'dan Canberk Dilaver takımlarını eksik bıraktılar.

Gelecek haftanın programı

Milli maçlar nedeniyle ara verilen ligde 6. hafta heyecanı 18 Ekim Cumartesi günü oynanacak müsabakalarla başlayacak. Gelecek haftanın programı şöyle:

18 Ekim Cumartesi:
14.00 Şanlıurfaspor-Orduspor (Stat daha sonra belirlenecek)
16.00 Antalyaspor-Samsunspor (Akdeniz Üniversitesi)

19 Ekim Pazar:

14.00 Kayserispor-Bucaspor (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)
14.00 Boluspor-Altınordu (Bolu Atatürk)
15.00 Elazığspor-Manisaspor (Elazığ Atatürk)
17.00 Karşıyaka-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (Yeni Buca)
18.30 Albimo Alanyaspor-Denizlispor (Alanya Oba)
18.30 Adanaspor-Adana Demirspor (5 Ocak Fatih Terim)

20 Ekim Pazartesi:
19.30 Giresunspor-Osmanlıspor (Giresun Atatürk)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!