Engellilerin aşkında mutlu son

Güncelleme Tarihi:

Engellilerin aşkında mutlu son
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2014 13:13

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde yaşayan ve 3 yıl önce Muğla Devlet Hastanesi engelli kadrosunda işe başlayan Eylem Türk, Mudanyalı ve kendisi gibi engelli olan Yusuf Yılmaz ile dünyaevine girdi.

Haberin Devamı

Muğla'da yaşayan 35 yaşındaki bedensel engelli Eylem Türk ve Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde yaşayan otizm hastası aynı yaştaki Yusuf Yıldız, 1 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı.
Doğuştan beyne giden damarlarında tıkanıklık bulunan, yüzde 70 engelli Eylem Türk, liseyi bitirdikten sonra üniversite sınavında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nü kazandı. Okulunu dereceyle bitiren Eylem, 3 yıl önce Muğla Devlet Hastanesi'nde engelli kadrosundan memur olarak işe başladı. 1 yıl önce Muğla Engelliler Derneği'nin düzenlediği geceye Mudanya'dan katılan fabrika işçisi ve yüzde 30 otistik Yusuf Yılmaz ile tanışan Türk, mutlu bir beraberliğe adım attı. Doğuştan engelli iki gencin ailesinin de onayı alındıktan sonra Mudanya'da bir düğün yapıldı. Gelin Eylem Türk ve damat Yusuf Yılmaz, "Biz çok mutluyuz. Bugünümüzde bizi yalnız bırakmayan başta engelli arkadaşlarımız olmak üzere herkese çok teşekkür ediyoruz. Biz çok mutluyuz darısı arkadaşlarımızın başına" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!