Gülsuyu’nda yine silahlar konuştu

Güncelleme Tarihi:

Gülsuyu’nda yine silahlar konuştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2014 01:23

MALTEPE’nin Gülsuyu Mahallesi’nde aralarında husumet olan İsmail Doğan (41) ile manav Ercan T. (38) önceki gün saat 16.30 sıralarında Emek Caddesi’nde karşılaştı.

Haberin Devamı

İkilinin tartışmasının kavgaya dönüşmesi üzerine Ercan T., iki çocuk babası İsmail Doğan’a tabancayla kurşun yağdırdı. Ercan T., kardeşinin saldırıya uğradığını gören ve yardıma koşan Mesut Doğan’a da ateş ederek olay yerinden kaçtı. İsmail Doğan, hastaneye götürülürken hayatını kaybetti. Mesut Doğan, Maltepe’deki özel bir hastanede tedavi altına alındı. Ercan T. dün polise giderek teslim oldu.

‘TORBACILIK YAPIYORDU’

İsmail ve Mesut’un kardeşi Düzgün Doğan, cinayetin uyuşturucu satıcıları tarafından işlendiğini iddia ederek şunları söyledi: “Ercan’ın uyuşturucu sattığı biliniyordu. Bizimkiler bu adamı satmaması konusunda uyarmış. Adam işyerini kapatmış. Ancak bayramın ilk günü ağabeyimi silahla öldürdü” dedi. İsmail Doğan’ın arkadaşı Zeynel Ekinci ise olayı şöyle anlattı: “Vuran kişi karpuz satıyordu. Aynı zamanda torbacılık yapıyor. Mesut bunu uyarıyor. ‘Burada satamazsınız’ diyor. Daha sonradan da dedikodular başlıyor ‘o seni vuracak’ diyorlar. Daha sonra cinayeti işliyor.”
Gülsuyu’nda geçtiğimiz yıl Eylül ayında Hasan Ferit Gedik (21) de silahlı gruplar tarafından vurularak öldürülmüştü. Yapılan operasyonlarda uyuşturucu sattığı iddia edilen çok sayıda kişi gözaltına alınıp tutuklanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!