Hocalar birbirine girdi

Güncelleme Tarihi:

Hocalar birbirine girdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2014 14:01

Sadece iki Alman futbolcunun ilk 11'inde oynadığı Bayern Münih, Hannover 96'yı 4-0 ile geçti. Hamburg, Dortmund karşısında ilk galibiyetini aldı. Freiburg ile W. Bremen'in 1-1 berabere kaldığı maçta iki teknik direktör kavga etti.

Haberin Devamı

Bundesliga'nın yedinci haftasında da Bayern Münih durdurulamadı. Tayfun Korkut'un çalıştırdığı Hannover 96'yı konuk eden Bayern Münih, sahadan 4-0 galip ayrıldı. Yedi hafta sonunda puanını 17'ye yükselten Bayern Münih, attığı ve yediği gol sayısında da oldukça başarılı bir grafik çiziyor. Bundesliga'nın son şampiyonu, attığı 15 gole karşılık sadece iki gol kalesinde gördü. Maçta Bayern Münih'in gollerini Hollandalı Robben (2) ve Polonyalı Lewandowski (2) attı. Bayern Münih'in bu maçtaki ilk 11'inde sadece iki Alman futbolcu oynadı. Lahm ve Kaleci Neuer dışında tüm futbolcular yabancıydı.

HAMBURG İLK GALİBİYETİ ALDI
Bundesliga'nın kuruluşundan beri oynayan tek takım unvanını taşıyan Hamburg, haftanın en büyük sürprizini yaptı. Hamburg, Dortmund deplasmanında 1-0'lık skorla galip gelerek sezonun ilk galibiyetini aldı. Tolgay Arslan'ın 90 dakika oynadığı maçta Hamburg'un golünü 35. dakikada Lasogga attı. Bu golle galip gelen Hamburg, puanını 5'e çıkardı. Şampiyonlar Ligi'nde ikide iki yapan Dortmund, Bundesliga'da ise kaybetmeye devam ediyor. Bu sezon dördüncü yenilgisini alan sarı siyahlar, lider Bayern Münih'in tam 10 puan gerisine düştü.

HOCALAR BİR BİRİNE GİRDİ
Haftanın en gergin maçı ise Freiburg ile W. Bremen arasında oynandı. Alt sıralarda yer alan iki takımın maçı 1-1 berabere bitti. Maçta iki takımın teknik direktörü birbirine girdi. Freiburg Teknik Direktörü Christian Streich, 25. dakikada cezaalanı içinde futbolcusuna yapılan faule penaltı kararı vermeyen hakeme bağırdı. Bunun üzerine W. Bremen Teknik Direktörü Robin Dutt ise meslektaşına 'kapa çeneni' diye çıkıştı. Streich da Dutt'a aynı şekilde 'sen kapa çeneni' diye karşılık verince tansiyon yükseldi. İki teknik direktör birbirinin üstüne yürüdü. Araya maçın hakemi Kircher girdi. İki teknik adamı da uyardı.

HOFFENHEİM PUANLARI TOPLUYOR
Ligin beklenmedik sonuçlarını alan takımlardan biri de Hoffenheim. Sahasında bu hafta Schalke'yi 2-1 yenen Hoffenheim, galibiyetini üçe çıkardı. Puanını da 13'e yükseltti. Ligde yenilgisi bulunmayan Hoffenheim, sahasında bu sezon oynadığı dört maçın ikisini de kazanmış oldu. Schalke ise deplasmanda üçüncü yenilgisini aldı. Haftanın açılış maçında Hertha, Stuttgart'ı 3-2 yendi. Deniz Aytekin'in yönettiği karşılaşmada Hertha'nın gollerini biri penaltıdan olmak üzere Klaou (2) ve Beerens attı. Stuttgart'ın gollerini ise Wagner kendi kalesine ve Leitner attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!