Örnek proje tam gaz

Güncelleme Tarihi:

Örnek proje tam gaz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2014 12:34

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, kentlilerin pek çok önemli ihtiyacını aynı merkezde giderilebileceği, geniş yelpazede hizmet verecek Sosyal Yaşam Kampüsü projesinin inşaatında yüzde 40 seviyelerine geldi. Yapım çalışmaları planlandığı gibi süren Buca Tınaztepe’deki "Sosyal Yaşam Kampüsü" inşaatında toplam 7 binadan aşevi, kabul binası, çocuk ve gençlik merkezi ile kapalı spor salonu olmak üzere 4 binanın betonarme imalatı bitirildi.

Haberin Devamı

Buca Tınaztepe’deki 65 bin 302 metrekarelik alanda kurulan Sosyal Yaşam Kampüsü’nde huzurevi, engelli eğitim merkezi, engelli ve yaşlı rehabilitasyon merkezi, çocuk ve gençlik merkezi, aşevi ve kapalı spor salonu bulunuyor. Tesiste ayrıca açık alanlarda rekreasyon düzenlemesi, çocuk oyun ve açık hava spor alanları ile otopark alanları yapılacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaşama geçirilen modern tesiste, engellilere eğitimin yanı sıra spor yapma olanağı da sağlanacak. Rehabilitasyon Merkezi’nde engellilere ve yaşlılara hizmet sunulacak. Merkezde ayrıca engelliler ve yaşlılar için birer havuz oluşturulacak. Kapalı spor salonunda ise konferans salonu, yarı olimpik yüzme havuzu ve basketbol sahası yer alacak.

Örnek proje tam gaz

Haberin Devamı

Sosyal Yaşam Kampüsü’nde oluşturulan 500 kişilik huzurevinin 150 kişilik bölümünü yatağa bağımlı durumda olan yaşlılar, 350 kişilik bölümünü ise sağlıklı yaşlılar kullanacak. Çocuk ve Gençlik Merkezi, sosyal olanaklara erişimi kısıtlı çocuklara hizmet verecek. Sosyal, kültürel ve ekonomik olanaklara sahip olmakta zorlanan çocuk ve gençlerin sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetlere katılımı sağlanırken, eğitimlerine destek hizmetleri de verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!