Aralarında öyle bir uçurum var ki...

Güncelleme Tarihi:

Aralarında öyle bir uçurum var ki...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2014 12:08

Barcelona'yı konuk eden Rayo Vallecano sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılırken golleri atan Messi ve Brezilyalı yıldız Neymar oldu. Karşılaşmanın en dikkat çekici noktalarından biri ise Vallecano'nun 5 yıldır formasını giyen 29 yaşındaki savunma oyuncusu Tito lakaplı Roberto Roman Triguero ile Neymar arasındaki büyük uçurum oldu.

Haberin Devamı

Birbirlerine adeta zıt bir hayat süren ikili arasındaki farklar İspanyol medyasında da yankı uyandırdı. İşte Tito ve Neymar arasındaki uçurum derecesindeki o farklar;

1-Neymar'ın fotoğrafları internet ortamında 50 binden fazla yerde yayınlanırken, Tito'nun fotoğrafları ise çoğunlukla kulübün resmi internet sitesinden yayınlanıyor.

2-Neymar, Castelldefels ve Gava arasındaki seçkin bir malikanede yaşarken, Tito ise Alcala yakınlarındaki bir köyde hayatını sürdürüyor.

3-Neymar dışarı çıktığında yüzlerce hayranına imza dağıtıp genellikle korumalarla dolaşırken, Tito kamuya açık alanlarda rahatça dolaşabiliyor.

4-Neymar özel uçakla seyahat ederken, Tito tarifeli uçuşlarla yola çıkıyor.

5-Neymar evinde endüstriyel buzdolaplarına sahipken, Tito ise bakkaldan alışveriş yapıyor.

Haberin Devamı

6-Neymar'ın vücudunda 15 dövme yer alırken, Tito'nun vücudunda hiçbir dövme bulunmuyor.

7-Neymar özel tasarım küpeler, altın saatler ve pahalı aksesuarlar kullanırken, Tito küpe bile takmıyor ve normal kıyafetler giyiyor.

8-Neymar'ın fotoğraf ve videolarını 17 milyondan fazla kişi takip ederken, Tito'nun ise sıradan bir takipçi kitlesi bulunuyor.

9-Neymar iki ultra lüks spor otomobile sahipken, Tito ise sade bir araba kullanıyor.

10-Neymar dostlarının gelmesi için yada onları görmek için Brezilya'ya uçak kiralıyor. Tito ise dostlarını sadece köyünde görebiliyor.

11-Neymar futboldan elde ettiği şöhret ve görüntü haklarından yıllık 35 milyon Euro kazanırken, Tito ise sadece futbol oynayarak para kazanabiliyor.

12-Neymar yıllık 10 milyon Euro kazanırken, Tito ise cebine sadece 300 bin Euro koyabiliyor.

13-Neymar birçok giyim şirketinden para kazanırken, Tito ise hayatını tamamen futbola adamış durumda.

14-Neymar 14 farklı sponsora sahipken, Tito ise sadece Nike'tan maça çıkacağı formaları ve ayakkabıları alabiliyor.

15-Neymar, Santos'ta forma giydiği dönemde bile kulübüne ürün satışlarından 1,5 milyon Euro kazandırırken, Tito sadece kulübün resmi sitesinde fotoğrafıyla yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!