Osmanlı’nın ‘Reis’i

Güncelleme Tarihi:

Osmanlı’nın ‘Reis’i
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2014 01:09

Başkent ekibinin gol krallığı yaşayan ismi Muhammet Reis, tecrübeli oyunculardan kurulu güçlü kadroları ile şampiyonluğa ulaşacaklarına inanıyor.

Haberin Devamı

PTT 1. Lig takımlarından Osmanlıspor’un golcüsü Muhammet Reis, “Kulüp, büyük bir proje adı altında Osmanlıspor ismini aldı. Bu doğrultuda bunun ilk adımlarını da biz atıyoruz. Sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Geride kalan sezon PTT 1. Lig’de gol krallığına ulaşan 29 yaşındaki Reis, Osmanlıspor’u şampiyonluğu hedefleyen bir kulüp olduğu için tercih ettiğini belirtti.
Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını dile getiren ve şampiyonluk doğrultusunda çalışmalara devam ettiklerini vurgulayan Reis, şunları söyledi:
“Henüz sezonun başındayız. İlerleyen haftalarda daha hazır bir Osmanlıspor izlettireceğiz. Sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum. İnşallah, bu projenin içinde var olmaya devam ederiz. Osmanlıspor’un ilk oyuncularıyız, ilerleyen yıllarda adımız anıldığında çok mutlu olacağız. Ligin ilk haftasındaki Elazığ maçında gol sevinci yaşadım. Bu sevincin ayrı bir önemi vardı, çünkü Osmanlıspor’un ilk golünü atarak tarihe geçtim. Bu sezon takıma çok sayıda yeni isim katıldı. Buraya gelen oyuncuların hepsi üst düzey. Ben Balıkesirspor’da, Mehmet Yıldız ve Ahmet Şahin, Mersin İdmanyurdu’nda şampiyonluk yaşadı. Tecrübeli ve genç oyuncuların karışımı bir takım oluşturuldu. Geniş bir kadromuz var. Şampiyonluk baskısını kaldırabilecek oyunculardan kurulu bir ekibiz. Önce takımımın Süper Lig’e çıkmasına katkı sağlamak, sonra da nasipse tekrar gol kralı olmak isterim. Alt liglerde şampiyonluklar yaşadım. Süper Lig’de forma giyme şansım olmadı, bunu gerçekleştirmeyi de hedefliyorum.”
Osmanlıspor, ligin 6. haftasında bugün 18.30’da başlayacak maçta Şanlıurfaspor’u Yenikent Asaş Stadı’nda ağırlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!