Dahi, Einstein, Charlie Chaplin, Superman..

Güncelleme Tarihi:

Dahi, Einstein, Charlie Chaplin, Superman..
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2014 13:18

Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi, İspanya La Liga tarihinin en golcü futbolcusu olma yolunda geri sayıma devam ediyor.

Haberin Devamı

Bugüne kadar La Liga'da attığı 248 golle Telma Zarra'nın 3 gol gerisinde bulunan Messi, bu hafta sonu oynayacakları Rayo Vallecano maçında hat-trick yapması halinde bu rekoru tarihe gömecek. Messi'nin bu eşsiz performansı ve attığı goller dünyaca ünlü isimlerin de Arjantinli yıldız hakkındaki yorumlarını da ön plana çıkardı. Bir maçta 100 sayı atan NBA'in efsane oyuncusu Wilt Chamberlain ile karşılaştırılan Messi'nin topla yaptığı sihir için bugüne kadar yapılan o yorumlardan bazılları;

Pep Guardiola (Teknik Direktör): "Messi'ye antrenörlük yaptığımı torunlarıma anlatacağım. Tüm zamanların en iyi oyuncusu Michael Jordan NBA için neyse futbol sahalarında da Messi o"
Luis Enrique (Teknik Direktör): "Messi topla gerçekten sihir yapıyor. Çizgi film karakteri Tsubasa sanki ondan ilham almış gibi"
John Carlin (Gazeteci): "Messi bir dahi. Eşsiz bir kadroya sahip olmalarına rağmen Messi'ye ayrı bir tanım bulmak için çok çalıştık"
Deco (Eski Futbolcu): "Ronaldo, Romario ve Ronaldinho'nun toplamı Messi'ye eşit."
Romario (Eski Futbolcu):"Messi, Newton ve Einstein gibi bilim adamlarında da bulunan Asperger Sendromu'na sahip. Messi'nin tıpkı onlar gibi futboluyla bize ilham vermeye devam edeceğini umuyorum"
Manuel Rivas (Yazar): "Messi, Charlie Chaplin gibi. Tıpkı onun gibi serseri bir yürüyüşe sahip ancak attığı her adım bir anlam taşıyor"
Skank (Müzik Grubu): "Jimi Hendrix ve Elvis Presley'den sonra gökyüzünde parlayan diğer yıldızın adı Messi"
İbrahimovic (Futbolcu): "Ronaldo şanslı adam. Her seferinde en önden bilet bularak, Messi’nin ödülü alışını izliyor."
Joan Laporta (Yönetici): "Ronaldo’nun Messi’den üstün olabileceği tek yer bilgisayar oyunlarıdır; o da taraflı mühendisler sayesinde…"
Alex Ferguson (Teknik Direktör): "Leo Messi bu gezegenden değil"
Arsene Wenger (Teknik Direktör): "Barcelona çok iyi bir ekip. Ancak Messi denen bir oyuncu var ve bu oyuncu oyunun gidişatını her an değiştirme yeteneğine sahip. Sanki Play Station''
Samuel Eto'o (Futbolcu): "Messi bir futbol tanrısı"
Quique Sanchez Flores (Teknik Direktör): "Messi gördüğüm en iyi oyuncu, 21. yüzyılın Di Stefano'su,"
Bar Rafaeli (Manken): "Messi, Superman'den farksız özel güçlere sahip"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!