Adapazarlı SUV Auris Cross mu?

Güncelleme Tarihi:

Adapazarlı SUV Auris Cross mu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2014 11:02

Toyota’nın Türkiye’de üretmeyi planladığı yeni kompakt SUV modelinin öncüsü olan C-HR konsepti Paris’tE dünyaya tanıtıldı.

Haberin Devamı

Adapazarlı SUV Auris Cross mu
RAV4’ün altında konumlanacak aracın seri üretim modelinin isminin Auris Cross olacağı iddia edilirken, bu araç 2016 yılından itibaren Toyota’nın Adapazarı fabrikasında üretileceK. Toyota Türkiye fabrikası CEO’su Orhan Özer ile Toyota Türkiye Satış ve Pazarlama A.Ş CEO’su Ali Haydar Bozkurt da Paris fuarındaki tanıtımda yer aldı.

Bu Audi bir başka

Son 20 yılda, Audi A5 Sportback ve Audi A7 Sportback ile otomotiv tasarımında iz bırakan Audi, Paris Motor Show’da efsane modellerinden biri olan TT’nin de Sportback konseptini sunuyor. Audi TT Sportback konsepti 400hp gücü, 7 vitesli S tronic şanzımanı ve quatro dört çeker sistemiyle bir Audi olduğunu her şekilde belli ederken, 3,9 saniyelik sıfırdan 100 km/s hıza çıkış süresiyle de oldukça etkileyici. Sofistike süspansiyon ve ağırlık merkezinin alçakta olması, dinamik yol tutuş özelliği sağlarken gövdede birçok hafif alüminyum parça kullanılmış. LED uzun farları tamamlayan ve her iki farda bulunan lazer ışıkları, Audi’nin geliştirdiği ve karanlıkta giderken güvenliği önemli ölçüde artıran bir inovasyon oluşturuyor.

Haberin Devamı

Adapazarlı SUV Auris Cross mu

1+1+1+1

INFINITI, dört kişilik Q80 Inspiration konseptini, Paris fuarında tanıttı. Q80 Inspiration’da yan kapı aynası bulunmazken, tavana kadar camlı yolcu kabini hafif akustik camla ön plana çıkartılıyor. Kişiselleştirilmiş yüksek kalite ve stil sahibi iç mekan, 1+1+1+1 olmak üzere dört yolcu taşıma kapasitesine sahip.

Adapazarlı SUV Auris Cross mu
PARİS OTOMOBİL FUARI'NDAN FOTOĞRAFLAR

Adapazarlı SUV Auris Cross mu

İlk alroad Seat

SEAT, Paris Motor Show’da yeni Leon X- Perience’ın dünya lansmanı yapıyor. Başarılı Leon ailesini tamamlayan ve Seat’in genç tasarım dilinin yorumlandığı Leon X-Perience, fonksiyonelliği, estetiği, sağlamlığı ve güvenliğiyle markanın geleceğe yönelik modellerine de işaret ediyor. Leon X-Perience, elektronik kontrollü dört çeker sistemi, ekstra yüksekliği, kendine özgü off-road görünümü ve tüm yol şartlarına uygun süspansiyon sistemiyle sürüş keyfine yeni bir boyut katıyor. Hem şehir içinde hem de arazide kullanım özelliği ile öne çıkan otomobil, SEAT’ın ilk “allroad” aracı olarak dikkat çekiyor. Leon X-Perience modelinin Türkiye’de 2015 yılının ilk çeyreğinde, 110 beygir güç üreten 1.6 TDI 4Drive motor seçeneği ile satışa sunulması planlanmaktadır.

Haberin Devamı

Adapazarlı SUV Auris Cross mu

Pulsar geliyor

Nissan, ispanya Fabrikasında üretimine başladığı HB modeli Pulsar’ı Paris’te sergiledi. 4.39 metre uzunluğu ve 2.70 metre dingil genişliğiyle VW Golf’ten biraz daha büyük olan yeni model, yıl sonuna doğru Avrupa pazarlarında boy göstermeye başlayacak. Araçta ilk etapta 1.5 lt turbo dizel ve 1.2 lt benzinli motorlar kullanılacak. Ardından 1.6 lt (190 beygir) benzinli ve CVT otomatik şanzıman da sunulmaya başlanacak.

Adapazarlı SUV Auris Cross mu

Espace Paris’te yeniden doğdu

Renault, 2014 Paris Otomobil Fuarı’nda yeni Espace’ın ilk gösterimini gerçekleştirdi. Tasarım ve çekiciliği bir araya getiren bu büyük, zarif ve yenilikçi crossover bir yıl önce Frankfurt Otomobil Fuarı’nda gösterilen konsept otomobilin çizgilerini alıyor. 30 yıldan bu yana başarısını kanıtlamış bir model olan Espace’ın 5 ve 7 koltuklu versiyonları da üretilecek. Ustaca düşünülmüş pratik iç mekan ayrıntılarına sahip olacak araçta yenilikçi iç mekan tasarımları da dikkat çekecek.

Haberin Devamı

Adapazarlı SUV Auris Cross mu


Makyajlı Civic ailesi daha şık

Makyajlanan Honda Civic HB ve Civic Tourer Paris’te tanıtıldı. Küçük dokunuşlarla gençleşen modellerde asıl büyük yenilik araca eklenen akıllı telefonla uyumlu bilgi ekranında. Ön tamponun elden geçirildiği Civic’de gündüz farları ile çevrelenmiş yeni farlar dikkat çekiyor. Yan kısımda eteklerin daha derinleştirildiği araçta difüzörü andıran eklentilere sahip yeni arka tampon ve akıllı LED’lerle donatılmış stoplarla değişiklikler son bulmuş.

Adapazarlı SUV Auris Cross mu

1

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!