Medcezir 42. bölümde Sinan’ın ölümündeki sır çözülecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Medcezir 42. bölümde Sinan’ın ölümündeki sır çözülecek mi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2014 15:25

Star TV’nin beğeniyle izlenen dizisi Medcezir bu akşam 42. bölümü ile ekranlara geliyor. Sinan’ın ölümünün ardındaki sır perdesi çözülebilecek mi?

Haberin Devamı

Medcezir’in yeni bölümü 3 Ekim Cuma akşamı saat 20:30’da sevenleriyle buluşuyor. Bu bölümde Yaman ile Mira arasındaki karmaşa çözülebilecek midir?

Asım Şekip Kaya ve Selim ve Sude, Sinan’ın cinayete kurban gitmesinin ardından kendilerini zincirleme gelişen olayların içinde bulurlar.

Mira annesinin üzüntüsünü yaşarken Mert, Selim’e kavuşmanın mutluluğunu yaşar. Yaman ise yaşananlara rağmen Mira’ya destek olmaya çalışırken duymaması gereken bir konuşmaya kulak misafiri olur.

MEDCEZİR 42. BÖLÜM CANLI YAYIN BAĞLANTISI

Mert, anne ve babasının evlilik yıldönümünü kutlamak için bir sürpriz hazırlarken her şeyden habersizdir. Sinan’ın ölümünün ardındaki sır perdesini çözmek isteyen Selim’in yolu Deniz ile kesişir.

Yaman büyük bir risk alır ve şüphelerinin peşinden gitmeye karar verir. Ailenin başına gelenlere sebep olan kişinin, onlara çok yakın biri olduğundan emindir. Ancak riskleri aldığında Mira’nın da yanında olduğunu fark ettiğinde çok tehlikeli bir durumun içinde kalmışlardır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!