Kılıçdaroğlu'ndan bayram mesajı

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlundan bayram mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2014 13:07

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kurban Bayramı nedeni ile bir mesaj yayımladı. "Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan acı verici gelişmeler nedeniyle ne yazık ki bu Kurban Bayramı’nı buruk yaşıyoruz" diyen Kılıçdaroğlu’nun bayram mesajında, "İnsanlık dışı örgütün en son saldırısı ile Humus’ta yaşları 6 ile 12 arasında değişen 47 çocuğun katledilmesi yaşadığımız acıları derinleştirirken bölgemizde yaşanan trajedinin de farklı bir örneği oluyor. Görüyoruz ki Türkiye ve bölgemizde yaşayan insanlar bu güzel bayramı savaşın, haksızlığın ve yoksulluğun gölgesinde yaşıyor" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Kurban Bayramı mesajı şu şekilde: "Bayramlar bizim en sevinçli ve en mutlu günlerimizdir. Bayramlarda sevgi, saygı, birlik ve kardeşlik duygularını hep birlikte tadarız. Bayramlar bizim için barıştır, dayanışmadır, birliktir ve kardeşçe kucaklaşmadır. Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan acı verici gelişmeler nedeniyle ne yazık ki bu Kurban Bayramını buruk yaşıyoruz.

’Bir insanın ölümü tüm insanlığın ölümü gibidir’ diyen inancımızın aksine komşularımızda yaşanan insanlık dışı gelişmeler bizi üzüyor, medeniyetten ve inancımızdan nasibini almamış bir terör örgütünün eylemleri yüzünden yaşanan acılar bizi de kedere boğuyor.

Bu insanlık dışı örgütün en son saldırısı ile Humus’ta yaşları 6 ile 12 arasında değişen 47 çocuğun katledilmesi yaşadığımız acıları derinleştirirken bölgemizde yaşanan trajedinin de farklı bir örneği oluyor. Görüyoruz ki Türkiye ve bölgemizde yaşayan insanlar bu güzel bayramı savaşın, haksızlığın ve yoksulluğun gölgesinde yaşıyor. Tüm zorluklara rağmen geleceğe umutla bakıyoruz.

Haberin Devamı

Bizim her engeli aşacak gücümüz, milletçe hak ettiğimiz tertemiz günlere ulaşma azmimiz ve imkansız denilenlerin mümkün olduğunu gösteren bir tarihimiz var. Bu tarihi rotaya geri dönecek ve bir kez daha çağdaş dünyanın sembolü olarak ilerlemeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm yurttaşlarımızın kurban bayramını kutluyor, bayram vesilesiyle şehir dışına çıkacak olanların trafik kurallarına uyarak herhangi bir acıya sebebiyet vermemelerini özellikle rica ediyor, bayramın tüm İslam alemine, bölgemizde ve dünyada yaşayan tüm insanlara huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum."



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!