Engelliler için 100 çuval kapak toplandı

Güncelleme Tarihi:

Engelliler için 100 çuval kapak toplandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2014 01:25

İZMİR’in Ödemiş İlçesi’nde engellilere tekerlekli sandalye almak için polis tarafından başlatılan kampanyada 1.5 ton ağırlığında 100 çuval kapak toplandı. Toplanan kapaklarla beş tekerlekli sandalye alınacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nin engellilere tekerlekli sandalye almak için başlattığı kapak toplama kampanyasına ilgi yoğun oldu. Kampanyada 1.5 ton ağırlığında 100 çuval kapak toplandı. Toplanan kapaklarla beş tekerlekli sandalye alınacağı belirtildi.

Toplum Destekli Büro Amirliği’nde görevli polis memuru Mehmet Kabakoz, "Uzun zamandan beri engelli vatandaşlarımız için başlattığımız kapak toplama kampanyasında 1.5 ton kapak topladık. Bunları satarak, engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye alacağız. Kapak toplamak için okullar, kafeler ve resmi kurumlar bize yardımcı oldu. Herkese teşekkür ederiz. Bayramdan sonra beş engelli vatandaşımızı tekerlekli sandalyeye kavuşturacağız. Bugüne kadar vatandaşlarımızın da maddi desteği ve kapak toplamayla 41 engellimize tekerlekli sandalyeye kavuşturduk" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!