Bayram yolunda kaza: 1’i polis, 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Bayram yolunda kaza: 1’i polis, 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2014 11:58

ELAZIĞ-Malatya karayolunda iki otomobil ve 1 TIR’ın karıştığı kazada, 1’i polis memuru 3 kişi yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları hastanelerde tedaviye alındı.

Haberin Devamı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olan ve ailesi ile bayram tatili için memleketi Muş’a giden polis memuru Serkan Telli, Elazığ-Malatya arasında bulunan Kömürhan Köprüsü’nde mola verdi. Moladan sonra eşi Süphan ve 8 aylık kızı Perihan Nisa’nın bulunduğu 66 KH 571 plakalı otomobil ile Elazığ istikametine giden Serkan Telli’nin aracına, Malatya’dan gelip aynı yöne gitmekte olan Hüseyin Ümit Ünsoy’un kullandığı 27 BAR 58 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle polis memurunun aracı yol kenarında park halinde bulunan 23 DC 481 plakalı TIR’ın altına girdi.

Kazada, otomobilde sıkışan polis memuru Serkan Telli ve eşi Süphan Telli; AFAD, 112 ve jandarma ekipleri tarafından çıkarılarak Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı çiftin araçta bulunan 8 aylık kızları Perihan Nisa Telli ise kazadan yara almadan kurtuldu. Polis memurunun otomobiline çarpan Hüseyin Ümit Ünsoy da sıkıştığı aracın içersinden çıkarılarak tedavi için Malatya İnönü Üniversitesi Hastanesi’ne götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!