Tottenham-Beşiktaş maçı sonrası İngiliz basınında çıkan yorumlar

Güncelleme Tarihi:

Tottenham-Beşiktaş maçı sonrası İngiliz basınında çıkan yorumlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2014 09:50

UEFA Avrupa Ligi'nde dün akşam oynanan Tottenham-Beşiktaş maçının ardından İngiliz basını, siyah-beyazlı temsilcimizin hakkını vererek, galibiyete daha yakın tarafın Beşiktaş olduğunun altını çizdi.

Haberin Devamı

Ada basını Beşiktaş'ın maç boyunca daha atak bir futbol sergilediğine değinirken; BBC, "Tottenham, Slaven Bilic yönetimindeki Türk ekibine kaybetmediği için şanslıydı" yorumunda bulundu.

Fransa Milli Takımı'nın da kalesini koruyan Hugo Lloris'in "olağanüstü" performansına dikkat çeken BBC, Beşiktaş'ın 24 gol girişimine karşılık, Tottenham'ın sadece altı girişimde bulunduğunu belirtti.

"TAM BİR APTAL"

Demba Ba'nın Tottenham karşısında çıktığı son beş maçta beşinci golünü kaydettiğine dikkat çeken İngiliz basınının hedef tahtasında ise 87'inci dakikada yaptığı penaltıyla takımını yakan Rumen stoper Vlad Chiriches vardı.

Daily Mirror gazetesinden Alex Richards, 24 yaşındaki oyuncu için "Seni aptal! Tam bir aptal. Maç boyunca rezaletti. Şimdi rakibe bir de penaltı kazandırdı. Soytarının Rumencesi ne?" diye yazdı. Telegraph gazetesi de Chiriches'ın yaptığı penaltıyı "aptallık" olarak nitelerken; Guardian, Rumen savunma oyuncusu için "budala" tabirini kullandı.

Haberin Devamı

İşte Tottenham-Beşiktaş maçı sonrası İngiliz basınında çıkan diğer ilginç yorumlar:

"DENİZCİ GİBİ..."

Matt Barlow (Daily Mail)
- Slaven Bilic saha kenarında hâlâ gür sakalıyla oynuyor. 15'inci yüzyıldan çıkmış bir denizciyi andırıyor.

Scott Murray (Guardian)
- Penaltıdan bir dakika önce, Slaven Bilic taç çizgisine koşuyor. Sakalları, bıyığı ve çılgına dönmüş gözleriyle Frankie Boyle'ın kopyası.

Tottenham-Beşiktaş maçı sonrası İngiliz basınında çıkan yorumlar

Guardian gazetesinin Bilic'e benzettiği İskoç komedyen ve yazar Frankie Boyle.

Alex Richards (Mirror)

- Olcay Şahan gelecek haftaya kadar da oynasa, gol atamayacak. Bu gece iki ya da üç gol kaydedebilirdi.

IBRAHIMOVIC VE ROONEY GÖNDERMESİ

Jonny Weeks (Guardian)

- Beşiktaş hak ettiği golü bulabilmek için egzotik girişimlerde de bulundu. Önce Demba Ba, havada yarım takla atıp topuğuyla bir vuruş yapmaya çalışarak, Zlatan Ibrahimovic'e yakışacak bir hareket denedi. Arkasından Olcay Şahan, Wayne Rooney'nin Manchester City'e attığı unutulmaz goldekine benzer bir vuruş yaptı. Top az farkla dışarı gitti.

Haberin Devamı

"OĞUZHAN'I YUHALAMAYI UNUTTULAR"

Jack Gaughan (Daily Mail)

- Oğuzhan Özyakup, kısa süre de olsa (Tottenham'ın ezeli rakibi) Arsenal'de oynadı. Ama ev sahibi ekip taraftarları Özyakup'u yuhalamayı unuttu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!