Boeing Türkiye Başkanı, annesini THY ile getirdi

Güncelleme Tarihi:

Boeing Türkiye Başkanı, annesini THY ile getirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2014 19:30

Boeing firmasının Türkiye ve Kuzey Afrika Başkanı Bernie Dunn, Türk Hava Yolları'nın (THY) tarifeli seferiyle Washington'dan gelen 87 yaşındaki annesini, Atatürk Havalimanı'nda karşıladı.

Haberin Devamı

TAV Primeclass tarafından karşılanan emekli öğretmen Annemarie Dunn, terminalde kendisini bekleyen oğlu Dunn'ın yanına getirildi. Dunn ailesi burada bir süre hasret giderdi.

Gazetecilere açıklama yapan Annemarie Dunn, Türkiye'de bulunmaktan memnuniyet duyduğunu, ilk fırsatta tekrar gelmek istediğini söyledi. Dunn, İstanbul'u çok sevdiğini dile getirerek, "25 yıl önce kocam hayattayken buraya gelmiştik" dedi.

"THY'nin ABD'deki ağı da hızla gelişiyor"

Bernie Dunn da konuşmasına, Türkçe "İyi bayramlar" diyerek başladı. Dunn, Kurban Bayramı tatilini annesiyle geçireceği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, annesinin yolculuğunda THY'yi tercih etme nedenini şöyle açıkladı:

"THY'yi seçmemizin iki nedeni var. Birincisi, daha önce THY ile çalıştım. Onların ne kadar iyi hizmet verdiğini biliyorum. Buna güvenerek seçim yaptık. İkinci neden de THY'nin ABD'den İstanbul'a hiçbir bağlantı veya aktarma olmaksızın direkt uçuyor olması. Ayrıca bu şirketin ABD'deki ağı da hızla gelişiyor."

Annemarie Dunn'a THY yetkililerince Türk lokumu hediye edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!