İki kardeşin çifte nikah mutluluğu

Güncelleme Tarihi:

İki kardeşin çifte nikah mutluluğu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2014 01:05

Manisa'da iki kardeş aynı gün dünya evine girerek mutluluklarını pekiştirdi.

Haberin Devamı

Çifte nikahta Yıldıray Bilgin, Asuman Demir ile kardeşi Yıldız Bilgin de Hakan Papacıoğlu ile evlendi.
Kentte bir fabrikanın servis şoförlüğü yapan 26 yaşındaki Yıldıray Bilgin ile bir otobüs firmasında hostes kız kardeşi 25 yaşındaki Yıldız Bilgin, aynı gün evlenmek için karar aldı. Belediyeye başvuran kardeşler, nikah için aynı zamana gün aldı. Çifte mutlulukta Yıldıray Bilgin fabrikada sekreter 24 yaşındaki Asuman Demir ile Yıldız Bilgin de oto tamircisi 25 yaşındaki Hakan Papacıoğlu ile dünya evine girdi. Çifte nikah, Yunusemre İlçe Belediyesi Nikah Solonu'nda kıyıldı. Taze çiftlerin nikahına gençlerin aileleri ve arkadaşları katıldı.
Çifte nikahla mutluluklarını ikiye katladıklarını belirten Yıldıray Bilgin, "Hem düğünlerimiz çok yakın tarihte olduğu için hem de biz de bir hatırası kalır diye bu kararı aldık. Çifte mutluluğu kardeşimle birlikte yaşadık. Gerçekten bir ömür hayatımızda bizim için çok önemli bir hatırası olacak" dedi.
Nikahın ardından evli çiftlere fincan takımı hediye AK Partili Yunusemre İlçe Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, "Yunusemre Belediyesi olarak burada hergün onlarca çiftin nikahını kıyıyoruz. Ancak böylesine ilk kez denk geldik. Kardeşlerin çifte mutluluğuna biz de ortak olduk. Evliliğe adım atan gençlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!