Erman Toroğlu: Golleri Ünal Aysal yedi

Güncelleme Tarihi:

Erman Toroğlu: Golleri Ünal Aysal yedi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2014 10:17

Yorumcu Erman Toroğlu, Galatasaray’ın Arsenal deplasmanında 4-1 mağlup olmasının ardından, sarı kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal’ı eleştiri yağmuruna tuttu. Bu skora şaşırmadığını ifade eden Toroğlu, Aysal’ı için, “Çilek dedi, şeftali dedi, 'domates' dedi ve Galatasaray’ı 'hormonlusaray'a döndürdü. Bu sonuç Ünal Aysal'ın iflasıdır” dedi.

Haberin Devamı

Erman Toroğlu’nun Fotomaç’taki yazısı şöyle:

Sonuç normal. Lafı çok fazla eveleyip gevelemeye gerek yok. Arsenal eksik kalmasa skor 6 veya 7'ye giderdi.
Galatasaray’ın yediği ilk 3 gole bakın sanki fotokopi çekilmiş gibi goller...
Galatasaraylı taraftarlar sahaya meşale atıyorlar, neymiş efendim; futbolcularını ateşleyeceklermiş.
Galatasaraylı bu futbolcuları bırakın ateşlemeyi süper benzin koysan veya şortlarının içine dinamit koysan bunların ateşlenmeye veya patlamaya niyeti yok.
Adamlar orta sahadan geliyorlar, defansın ortasına bir top atıyorlar, sarı-kırmızılı takımın arka tarafından 5 futbolcu birden oyundan düşüyor.
Telles saçını bukle yapmış, herhalde sahada dikkat çekmek için.
Saçını bukle yapacağına futbolunu duble yapsaydı daha iyi olurdu. Hakemin Melo'ya gösterdiği sarı kart doğru. Melo iki eliyle topu işaret ediyor. Ama elleriyle işaret ettiğiyle iki ayağıyla girdiği rakip farklı görüntüde.
Galatasaraylı taraftarlar sahaya meşale atıp futbolcularını ateşleyeceklerine euro ile ateşlenen futbolcularının üzerine yangın tüpü sıksalardı daha iyi olurdu.

Haberin Devamı


8 YA DA 9 OLABİLİRDİ
Aslında bu kadar gol yiyen Galatasaray takımı değil.
Başkan Ünal Aysal'ın bizzat kendisi. 'Çilek' dedi, 'şeftali' dedi, 'domates' dedi ve Galatasaray'ı 'hormonlusaray'a döndürdü.
Sonunda da Arsenal hormonlu golleri Galatasaray'ın kalesine doldurdu. Galatasaray'ın dün geceki hali Ünal Aysal'ın iflasıdır.
Peki neden? Galatasaray, Arsenal'e yenilebilir. 4 de yer 8 de yiyebilir. Önemli değil. Ama sahaya çıkar çatır çatır mücadele eder. Herkes 'helal olsun' der. Dün gece Galatasaray şanslıydı.
Maç 8-9 olmadı.


BURAK HAKEMİ KANDIRDI
Galatasaray Burak ile penaltı kazandı.
Televizyonda bir kere seyrettim, bana göre penaltı değil, hakeme yedirdi. Aslında Burak ve Burak gibilerinTürkiye'de oynadığı futbolun adı da 'Yersen'.
Yemezsen gargara yapacaksın.
Ama seyirci ıslaklayınca da ağlayacaksın.
Sonra da diyeceksin ki 'Gekas, Türkiye Ligi'nde nasıl gol atıyor.' Değil Gekas, Gekas'ın babası da gelse bu Türkiye Ligi'nde gene gollerini sıralar. Bakın nerden nereye geldik.
Bence hakemin tek hatası Burak'ın lehine verdiği penaltıydı.
Burak'ın dün gece yaptığı en başarılı hareket penaltıda kendini atmasıydı. Arsenal'i eksik bırakarak Galatasaray'ı tarihi bir rezaletten kurtardı. Yoksa fark çok daha büyük olabilirdi.

Haberin Devamı


SADECE SNEİJDER SAVAŞTI
Dün gece oynanan Arsenal-Galatasaray maçını dikkatle izleyin.
Sarı-kırmızılı takımda Wesley Sneijder'den başka mücadele eden adam yok. O da Türkiye Ligi'nde yok.
Şampiyonlar Ligi olduğu için sahneye çıktı herhalde. Diğer futbolcuların ne yaptığı, nasıl oynadığı belli değil.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!