Stil Hataları

Güncelleme Tarihi:

Stil Hataları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2014 09:38

Her ne kadar modaya uymaya çalışsak da bir takım hatalar yapıyoruz. Peki, her gün yapılan hatalara bir göz atmaya ne dersiniz…

Haberin Devamı

Kurallar bütünü olarak ele alıyoruz modayı ve hepimiz ister istemez bu kurallara uymaya çalışıyoruz. Trendi parçalarla dolabımızı süslüyor, modacılara özenerek kombinler oluşturuyoruz. Bazen de hiç farkında olmadan bazı hatalar yapıyoruz. Her gün fark etmeden yaptığımız bazı hataları bir araya getirdik. İşte o hatalar…

Aşırı ve Kaba Aksesuarlar

Bir kıyafeti yüceltecek veya yerin dibine batıracak küçük detayların birleşimidir. Kombinleri tamamlamak ve bazı parçaları öne çıkarmak adına aksesuar seçimi oldukça önemlidir. Her şeyin fazlası zarar olduğu gibi bu söz aksesuarda da geçerli. Bu işin sırrıysa kaba parçalardan kaçmak ve aşırıya kaçmamaktır.

Stil Hataları

Haberin Devamı

Çok Yüksek Topuklular

Boyumu yükseltiyim ve daha ince gözükeyim derken yapılan bir moda hatası da yanlış ayakkabı seçimidir. Aşırı yüksek topuklular hem ayağı rahatsız ederken hem de çok iyi yürümeyi bilmeyen kişilerde adeta kâbusa dönüşüyor. Ayrıca önü açık ayakkabıları tercih ediyorsak, oje konusunu oldukça ciddiye almalıyız ve pedikür yaptırmadığımız zamanlarda önü açık ayakkabı tercih etmemeliyiz.

Stil Hataları

Eskide Kalmak

Her zaman eskiye bir özlem olmuştur. Bu dönemde de vintage parçalar oldukça moda. Fakat dikkat etmeniz gereken nokta, günümüz modasını birkaç vintage parçayla güzelleştirmek olmalı. Aksini yapıp baştan aşağıya eski parçalarla donanmak sizi hem olduğunuzdan yaşlı hem de rüküş yapacaktır.

Stil Hataları

Renklerde Uyum

En çok karşılaştığımız hatalardan biri de ya baştan aşağı bir renk giyinmek ya da rengârenk olmaya çalışmak. Olabildiğince zıt ve renkli desenlerden kaçmalıyız. Fakat kaçarken de tek bir renge takılıp kalmamalıyız. Pantolon seçimlerimizde daha çok tek renk tercih ederken, üst giyimlerinde renkli tercihler yapabiliriz.

Haberin Devamı

Stil Hataları

Yanlış İç Çamaşırı

En büyük hatalardan biri de dar kıyafet ve renklerle uyumsuz iç çamaşırı seçimi. Açık renkli tişörtlerin içine beyaz renk değil de ten rengi sütyen tercih edilmeli. Oldukça dar pantolonlar giyildiğinde de külotun belli olması oldukça rahatsız edici bir görüntü olacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!