'Nihayet zemini düzgün saha'

Güncelleme Tarihi:

Nihayet zemini düzgün saha
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2014 01:15

Rakiplerinin Türkiye’deki gibi kapalı değil, açık bir futbol oynayacağını belirten Hırvat teknik direktör “Karşılaşmada şansımızı yüzde 50” diye konuştu.

Haberin Devamı

TOTTENHAM’a konuk olacak Beşiktaş’ta Teknik Direktör Slaven Bilic, uzun bir aradan sonra düzgün bir zeminde top oynayacaklarını belirtip “Maça dair beklentilerimiz çok yüksek. Rakibimize karşı saygımız büyük ancak bizim de özgüvenimiz epey yüksek. Yarınki (bugün) maç son 2-3 maçtan farklı olacak. Çünkü rakiplerimiz geri yaslanarak bize alan bırakmamaya çalışıyorlar ancak Tottenham açık oynayacak. Şansımızı yüzde 50” diye konuştu.

BA UMUTLU

Tottenham’a karşı daha önce oynadığı belirten Demba Ba ise “Arsenal’e oynadığımız gibi oynarsak, buradan iyi bir sonuçla ayrılırız” dedi.

‘WHITE HART LANE’İN YERİ BENİM İÇİN BAŞKA’

White Hart Lane’in kendisi için özel olduğunu belirten Bilic “West Ham formasıyla İngiltere liginde ilk kez burada oynadım” dedi.

‘KUPAYI ARENA’DA KALDIRACAĞIZ’

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, hedeflerinin her kulvarda en üst nokta olduğunu belirtip “İnşallah sezon sonunda şampiyonlu-ğumuzu Vodafone Arena’da kutlayacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!