Allah şahidimdir ki başkan beni aramadı

Güncelleme Tarihi:

Allah şahidimdir ki başkan beni aramadı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2014 00:47

Son dönemde çok eleştirilen Fenerbahçe Teknik Direktörü, “Bazıları olmayan şeyleri ortaya atarak, beni yıpratmayı, küçük düşürmeyi istiyor. Ben kendimi ve seviyemi biliyorum. Yapabildiğimin en iyisini yapmaya çalışıyorum” dedi.

Haberin Devamı

GAZETECİLERLE sohbet toplantısında içini döken F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Net söylüyorum yukarıda Allah şahit Başkan beni bir gün bile aramadı ‘Şu oynasın’ diye. Böyle bir şey yok , olmadı. Bazıları, bunları konuşarak beni yıpratmayı, küçük düşürmeyi istiyor. Bunlar normal ben kendimi biliyorum. Seviyemi biliyorum. Yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum” dedi.
19 senedir antrenörlük yaptığını ve teknik direktörlüğün Fenerbahçe’de nasip olduğunu söyleyen Kartal şunları söyledi...

‘BEN EVE GİDEMEDİM, OĞLUM TESİSE GELDİ’

AYKUT Kocamanlar, Oğuz Çetinler, Metin Tekinler, Muhammedler, Erdal Keserler. Bizler bu ülkenin insanlarıyız. Bu ülke futbolunun emekçisiyiz. Ben kendimi biliyorum. Dışarısı biraz bunu farklı tarafa çekmeye çalışıyor. Göreve geldikten sonra çok yoğun çalıştım. Evime gidemediğim dönemler oldu.
- İşimizi en doğru şekilde yapmaya çalışıyoruz. Oğlum bana ‘Baba sen gelemiyorsun bari ben geleyim’ dedi. İki üç gün benimle tesiste aynı yatakta yattı. Çok çalışıyorum.
- Biz bu ülkede Selçuk ve Selçuk gibileri çoğaltmalıyız. Onlar bu ülkenin evlatları. F.Bahçe’ye 11 yıl hizmet etmek önemli. Trabzon maçında oyuna soktum. Oyunu tutmak için.

Haberin Devamı

‘EMENİKE İLE EMRE ARASINDA SORUN YOK’

EMENİKE olayı kapandı. Oturduk konuştuk. Emre ile arasında bir şey yok. Emenike bu takımın en önemli oyuncularından. Başka takımlarda buna benzer olaylar olmuyor mu?
Emenike kalbi çok temiz bir çocuk. Bu adamlar savaş görmüş, yoklukta yetişmiş. 5 yaşından bu yana savaşla, kanla büyümüşler. Bu insanlara yardımcı olmalıyız.

GEKAS KURT OYUNCU

THEOFANIS Gekas çok fırsatçı bir oyuncu. Kurt bir futbolcu. Akhisar Belediyespor maçında bizim için zamanlama hatası, dalgınlık oldu. O da zaten bunları kovalıyor.

Çıkanın tavrı önemsiz

OYUNDAN çıkan oyuncunun tavrı varsa çok önemli değil, dünyanın her yerinde futbolcular bunu yapıyor. Yapabilir. Gelip oraya oturması daha iyi. Dünyanın her yerinde oluyor.

DIego sert lige alışacak

DIEGO’nun gelmesiyle kendimize göre uygun futbol oynamaya çalışıyoruz. Diego çok kariyerli bir oyuncu.
Türkiye sert bir lig, o uyum sağlayacak. 90 dakika da oynar sonradan da oyuna girebilir.

Haberin Devamı

TÜM VERiLER SAMPiYON OLACAGIMIZI SOYLUYOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü, “Biz Türkiye’nin en iyi takımıyız. Tüm verilerde de birinciyiz. Eksik olan taraflarımız var ama genele baktığımız zaman ligdeki birçok takımdan daha iyi durumdayız. Biz bu sezon şampiyon olacağız” diye konuştu.

Göreve gelmem çok ani oldu. Herkes hazırda bekleyip de göreve gelmedim. O günlerde evime dâhi gidemedim. Aykut Hoca ve Ersun Hoca ile başarılı olduk.
Türkiye’nin en iyi takımıyız. Şampiyon olacağız. Tüm verilerde birinciyiz. Eksik taraflarımız var ama birçok takımdan iyiyiz.

‘BİZ FENERBAHÇEYİZ’

ZAMANA ihtiyacımız var. Fiziksel açıdan bir sıkıntısı yok takımın. Koşamayız, sprint atamayız tamam ama bunların hepsini çok iyi yapıyoruz.. Birlikte bir kaç maç kazanıp özgüvene ihtiyaç var.
Üst üste kazanıp morale ihtiyaç var. Biz F.Bahçeyiz, her maçı kazanmak için çıkarız.
Elimizdeki veriler ortada. Zaman içinde bu takım iyi olacak. Şampiyonluğun en büyük adaylarından birisiyiz. Şampiyon olacağız.

Yıldızlarla sorunum yok

Haberin Devamı

BİR şeyler üretiyoruz. Her oyuncudan faydalanmak istiyoruz.Yıldızlarla sorunum yok. G.Saray ile Süper Kupa’da 120 dakika oynadık. Son 12 yılda tüm G.Saray-Fenerbahçe maçlarının istatistiklerini çıkarttım. En ezici üstünlüğü son maçta aldık.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!