GeriSeyahat Gezginler yılın 12 ayı uçacak
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Gezginler yılın 12 ayı uçacak

Gezginler yılın 12 ayı uçacak

Dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden Air France, KLM ve Delta Hava Yolları ile turizm fikirlerini Türkiye’ye yerleştiren Gazella Turizm bir araya gelerek “Sınır ve Zaman Tanımayan Gezginler” konseptini yarattı. Artık yılın 12 ayı, keşfedilmeyi bekleyen dünyanın uzak ama en güzel coğrafyalarına turlar düzenlenecek.

Lima, Havana, Cancún, Rio de Janeiro, Buenos Aires, New York, San Francisco, San Diego, Las Vegas veya Karayiplerin en güzel adaları… Gerçek gezginlerin en çok görmek istedikleri yerler. Klasik rotaların aksine, gerçek gezginler dünyanın keşfedilmeyi bekleyen bu bölgelerinde, yerel pazarları keşfetmek, çocuklarla sohbet etmek veya bir çöl sabahında gün doğumunu izlemek için can atıyor. Uzak ülkeleri görmek, gidilmemiş olan yerlere gitmek ve kalabalıkların değil yüreğinin peşinden gitmek isteyen gezginler için Air France, KLM, Delta Hava Yolları ve Gazella Turizm bir araya gelerek, yılın 12 ayı farklı rotalar sunacakları bir anlaşmaya imza attı.

Gazella Turizm CEO’su Velit Gazel: “Gazella Turizm olarak misafirlerimizin karşısına birbirinden farklı konsept turlar ile çıkıyoruz. Fotoğraf, Gezgin Kadınlar turlarımızdan sonra şimdi de Air France, KLM ve Delta ile birlikte “Sınır ve Zaman Tanımayan Gezginler“ konseptini yarattık. Gazella Turizm misafirleri görülmesi gereken yerleri görülmesi gereken en güzel zamanda bu iki büyük markanın işbirliğiyle görecek. Keşfedilmeyi bekleyen uzak coğrafyalar artık çok daha erişilebilir olacak. İlk olarak en kuzeyden en güneye Amerika kıtasını kapsayacak olan yeni konseptimizde bize bu destinasyonlardaki partnerimiz Air France, KLM ve Delta eşlik edecek. “Sınır ve Zaman Tanımayan Gezginler” konseptimizin operasyonunu, uzak destinasyonlarda ekonomik yurtdışı paket tur ihtiyacına cevap vermek amacıyla kurduğumuz yeni markamız BinRota ile sağlayacağız." dedi.

Air France, KLM ve Delta Hava Yolları Akdeniz Bölge Müdürü Stefan Tolga Gümüşeli şunları söyledi: “Artık, çocuğu olmayan insanların sömestr dönemlerinde çıkmak zorunda kaldığı, mevsimi olmamasına rağmen sadece bayramlarda bulunabilen, aynı anda herkes seyahate çıkmak istediği için ödenen gereksiz yüksek fiyatlarla ve havaalanlarındaki hengameyle gidilen tatillere bir son vermek istedik. Amacımız, dünyanın en uzak, görülmemiş, gezilmemiş, keşfedilmeyi bekleyen, inanılmaz güzellikteki destinasyonlarına bu bölgelerin en güzel olduğu dönemlerde ve mümkün olan en yüksek sıklıkta götürebilmek.”

False