Böblingen’e dev AVM

Güncelleme Tarihi:

Böblingen’e dev AVM
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2014 14:38

ALMANYA’nın Böblingen kentinde yapımı iki yıl süren dev alışveriş merkezi Mercaden yarın saat 08.00’de açılıyor. AVM Mercaden Böblingen’in açılışını, Böblingen Belediye Başkanı Wolfgang Lützner, proje sahibi Herbet Krämer ve AVM yöneticisi Erkan Aslan ile birlikte yapacak.

Haberin Devamı

24 bin 400 metrekarelik alana sahip AVM’de her zevke ve yaşa hitap eden binlerce ürün bulunuyor. Bünyesinde tüm ulusal ve uluslararası markaların yanı müşterileri keşfe sürükleyen yerel marka ve ürün sunan mağazalar da yer alıyor. 850 otomobil kapasiteli otoparka sahip Mercaden’de çok sayıda kafeterya, restoran ve diğer gastronomi işletmeleri de bulunuyor.

DAHA FAZLASI DEMEK

AVM’de H&M, C&A, K&L Ruppert, s’Oliver, Depot, Cecil, Colloseum, CCC Shoes, & Bags, Sidestep, Runners Point, Beauty Hairshop, McDonalds, Bäckerei Keim, Jochen Schweizer, Dunkin Donuts, Swarovski, Confiserie Hussel, Madonna ve Humanic gibi tanınmış markaların yanı sıra gıda ürünleri sunan Edeka’nın 4 bin metrekarelik, Drogeriemarkt Müller ise iki kat üzerinde toplam 2 bin 600 metrekarelik alanda temsil ediliyor.

Açılış dolayısıyla AVM’de gün boyu müzikten dansa, hediyeli çekilişlerden çocuklar için oyun ve yarışmalara kadar bir çok renkli etkinlik düzenlenecek. Mercaden tatil günü olan cuma günü özel izinle 13.00 – 18.00 saatleri arasında, ertesi gün de 10.00 – 22.00 saatleri arasında açık olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!