Medcezir 42. Bölüm Fragmanları: Yaman sır perdesini aralıyor!

Güncelleme Tarihi:

Medcezir 42. Bölüm Fragmanları: Yaman sır perdesini aralıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2014 14:36

3 Ekim cuma günü Star TV'de 42. bölümüyle ekranlara gelmeye hazır olan Medcezir'in 2 fragmanı birden yayınlandı. Mert babasına yapacağı sürpriz ile uğraşırken atladığı çok önemli bir şey vardır..

Haberin Devamı

Selim başta olmak üzere Asım Şekip Kaya ve Sude, Sinan’ın cinayete kurban gitmesinin ardından sonu gelmeyecek bir dizi talihsiz olayın başkahramanları olmuştur. Öte yandan Mert, Selim’e ile kavuşmalarının mutluluğunu yaşamaktadır fakat Mira annesini unutamamış ve arkasından gözyaşı dökmeye devam etmektedir. Aralarında her ne yaşanırsa yaşansın, her fırsatta Mira’nın arkasında duran Yaman, hiç duymaması gereken bir diyaloğa şahit olur.

Anne ve babasının evlilik yıldönümlerini kutlayan ve hiçbir şeyden haberi olmayan Mert, babasını şaşırtmak için ona heyecan verici bir sürpriz yapacaktır. Bu organizasyon ile meşgul olur. Öte yandan Sinan’ın ani ölümünün arkasındaki sırrı çözmeye çalışan Selim’in yolu tesadüfen Deniz ile kesişir.

OLAYLARIN ARKASINDA KİM VAR?

Haberin Devamı

Yaman iyice işkillenmiştir. Ailesinin yok olmasında payı olan kişinin çok yakından tanıdığı birisi olduğunu anlamıştır. Risk alarak olayların üstüne gitmeye karar verir. Mira’nın onun yanında olduğunu anlayınca muhataranın ortasında kaldığını fark eder.

İşte Medcezir'in 3 Ekim Cuma günü yayınlanacak 42. bölümünün 1. ve 2. fragmanları:

Haberin Devamı

Geçtiğimiz bölümlerde ne olmuştu? Mira ve Yaman unutulmaz bir şarkı olan ve Zuhal Olcay’ın seslendirdiği ‘Beni Benimle Bırak’’ birlikte seslendirmişler ve aralarında yeniden bir çekim meydana gelmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!