UEFA Şampiyonlar Ligi: CSKA Moskova 0-1 Bayern Münih

Güncelleme Tarihi:

UEFA Şampiyonlar Ligi: CSKA Moskova 0-1 Bayern Münih
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2014 10:52

Seyircisiz oynanan Şampiyonlar Ligi maçında B. Münih, CSKA Moskova'yı deplasmanda Müller'in penaltı golüyle 1-0 yendi. B. Münih bu galibiyetle Devler Ligi'ndeki 100. zaferini elde etti. Schalke ise ikinci maçını da 1-1 berabere bitirdi.

Haberin Devamı

Bayern Münih Şampiyonlar Ligi ikinci maçında da üç puanı aldı. CSKA Moskova ile deplasmanda oynayan Almanya Şampiyonu, Müller'in penaltı golüyle galip geldi: 0-1. Daha önceki maçta CSKA Moskova seyircisinin ırkçı tezahüratta bulunması nedeniyle UEFA karşılaşmayı seyircisiz oynattı.

HAKEM KURTARDI
Bayern Münih'in oyuna tamamen hakim olduğu karşılaşmada Alman takımı hakemin yarattığı bir penaltı ile kazandı. 22. dakikada Götze cezaalanı dışında düşürüldü. Hakem bu pozisyona penaltı çaldı. Müller, topu filelerle buluşturunca B. Münih 1-0 öne geçti. Alman basını da pozisyonun cezaalanı dışında olduğunu yazarak hakemi eleştirdi. Maç boyunca Moskava sadece bir tehlikeli pozisyon bulabildi. 41. dakikada Eremenko uygun durumda golü atamadı. Maçı 1-0 kazanan Bayern Münih, grubunda iki maç sonunda altı puanla liderliğini sürdürdü. Bayern bu galibiyetle Şampiyonlar Ligi tarihinde 100. zaferine ulaştı. Bu gruptaki diğer maçta karşı karşıya gelen Manchester City ile Roma 1-1 berabere kaldı.

Haberin Devamı

18. KATTA MAÇ KEYFİ
UEFA stada sadece kendi sponsorlarının girmesine izin verdi. UEFA'nın sponsorlarına dağıttığı biletlerin sahibi 400 kişi karşılaşmayı tribünlerde izlerken, Bayern taraftarı ise stada yakın bir binanın 18. katında takımını destekledi. Yüksek binanın 18. katını kiralayan 60 Bayern Münih taraftarı karşılaşmayı buradan izledi. Binanın 5 bin Euro'luk kirasını ise kulüp yönetimi üstlendi. Maçın taraftarsız izlenmesine Bayern Münih Başkanı Karl Heinz Rumnenigge tepki gösterdi. “UEFA kendi sponsorlarına izlettiriyor ancak bizim taraftarımızı tribüne sokmuyor. Bu doğru değil” dedi.

SCHALKE TEK TEK
Diğer bir Alman takımı Schalke ise kendi sahasında Maribor ile oynadığı Devler Ligi karşılaşmasında 1-1 berabere kaldı. Kaan Ayhan'ın ilk devrede forma giydiği maçın 37. dakikasında konuk Maribor 1-0 öne geçti. Schalke, Hollandalı futbolcusu Huntelaar ile 56. dakikada 1-1 eşitliği sağladı. 1-1 biten maçta takımlar birer puanla sahadan ayrıldı. İlk maçta Chelsea ile de 1-1 berabere kalan Schalke, grubufnda iki puan ve aynı averaja sahip Maribor ile ikinciliği ve üçüncülüğü paylaşıyor. Gruptaki diğer maçta Chelsea Sporting Lisbon'u deplasmanda 1-0 yendi. Golü 34. dakikada Matic attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!