Cora Schumacher'in tehdit mesajları

Güncelleme Tarihi:

Cora Schumacherin tehdit mesajları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2014 10:03

Almanya'da bugünlerde en çok tartışılan ünlü çiftin boşanma davaları gündemden düşmüyor. Şimdi de ortaya çıkan özel mesajlar, Cora Schumacher'in yıllarca aldatıldığını gösteriyor.

Haberin Devamı

Bild gazetesi haberinde, ortaya çıkan mesajların "birkaç cümleden ibaret olsa da 13 yıllık evliliği sorgulamak için yeterli" olduğunu belirtti ve pazar günü çiftin 13. evlilik yıldönümün yaklaştığına dikkat çekti.

CORA'DAN TEHDİT MESAJLARI
Para ve ev konusunda bir türlü uzlaşmaya varamayan çift hakkındaki yeni dedikodulara göre, Ralf Schumacher eşi Cora'yı aldattı. "Closer" dergisi, Cora'nın bir başka kadına gönderdiği özel mesajları yayınladı.

İşte o mesajlar:
-Kocama bir kez daha yaklaşırsan sana yaşatacaklarımı hayal bile edemezsin!
-Beni kandırabileceğini düşünmekten vazgeç. Otelinden, saatine ve yerine kadar herşeyi kaydettim.

"BU BİR TEHDİTTİR"

-Son on bir senemi zehir ettiğin gibi, ben de senin hayatını zehir edeceğim. Herşeyi biliyorum!!! Evet, bu bir tehdittir! İstersen polise ihbar et, keyfin bilir. Benim de işime gelir. Sakın bir daha kocama yaklaşma. Mesaj bile yazma!!! O zaman on bir yıldır ihanete uğrayan bir kadın tarafından başına gelecekleri merak etmesen daha iyi olur. Haydi sana güle güle."

"ANLIK BİR ZEVK İÇİN DEĞDİ Mİ?"
-Hiç biriniz bundan doğan sonuçları ön göremediniz. Sadece bir anlık zevk için değer mi bütün bunlar? Ciddiyim, kocama bir daha yaklaşırsan çok kötü şeyler olacak.

Kocası Ralf ile olan ilişkisi hakkında ise Cora şunları yazdı:

"ASLA EVLENMEZDİM"
- Benim evliliğim bitmiş durumda... Gerçek anlamda evli değildik ki.
Herşey sadece göstermelik..
- Benden bir kez bile özür dilemedi. Hiçbir şey için.
- Bu şartlarda onunla asla evlenmezdim!!!


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!