Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli: Çok zor bir maç olacak

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli: Çok zor bir maç olacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2014 20:45

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli ile oyunculardan Dzemaili, Arsenal maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Haberin Devamı

Basın toplantısından satır başları...

Prandelli: "Antrenmanlarda geçen maçtan fiziksel sorun yaşayan oyuncuları anlamaya çalışacağız. Değişiklikler olabilir. Tabii Sivasspor maçı sonrasında da konuşmuştuk. 1 saat çok iyi oynadık. Boşlukları doldurduk. Yarın da zor bir maç olacak. Deneyimli bir rakibe karşı oynayacağız. Kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız ancak dengeli de oynamamız gerekiyor. Bizi zorlamaya çalışacaklardır."

"Yüksek kilometreleri her maçta yapmamız gerekiyor. Bu Avrupai bir ortalama. Her maçta bu ortalamayı tutturmak istiyoruz."

"Belirli bir oyunu olan bir takım izleyeceksiniz. Bu tip maçlarda her zaman cesaret çok önemlidir. Biz de her zamanki gibi kendimiz gibi oynayacağız."

"Bu tarz deneyimler çok önemli. Biz her zaman cesaretli olmalıyız."

Haberin Devamı

"Bence Sneijder oynadığı pozisyonda çok rahat, futbol bilgisini burada konuşturabiliyor."

'ÇOK EŞİT GEÇECEK BİR MAÇ'

Dzemaili: "Birlikte hareket eden bir Arsenal var karşımızda. Biz çok iyi oynayıp, iyi savunma yaparak, kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak maça çıkmalıyız. Çok eşit geçecek bir maç olacağına inanıyorum."

"Benim ne kadar iyi bir futbolcu olduğumu henüz kimse görmedi. Galatasaray'da olmaktan çok memnunum. Zaman geçtikçe daha da iyi olacağız."

"Ben bir oyuncuyum, kendi oyunuma konsantre olurum. Kendi görevimi yaparım. Geri kalanını diğerleri yapmak zorunda."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!