Halep yakınlarına iki varil bombası atıldı

Güncelleme Tarihi:

Halep yakınlarına iki varil bombası atıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2014 01:43

IŞİD odaklı gelişmelerin gölgesinde kalmış olsa da Suriye'de üç buçuk yıldır devam eden iç savaş hala can almaya devam ediyor. Bugün ajanslara düşen fotoğraflar ise kan donduruyor.

Haberin Devamı

Halep yakınlarından geçen fotoğraflarda, enkaz altından çıkarılan ufak bir çocuğun bedeni görülüyor. Fotoğraftan, çocuğun canlı mı cansız mı olduğu anlaşılmıyor.

Suriye'deki muhalif kaynaklar ise fotoğrafların çekildiği bölgede, Suriye rejimine ait helikopterlerden atılan varil bombaları sonucu dördü çocuk en az sekiz kişinin yaşamını yitirdiğini bildirdi. Saldırının ne derece büyük bir kayba yol açtığı fotoğraflarla ortaya çıktı.

Haber ajansları ise olay yerinde konuştukları Cihat isimli bir kişinin "Her şey bu sabah oldu. Burada muhalif bir savaşçı görüyor musunuz? Burada yaşayan insanların hepsi kadın ve çocuk" şeklindeki isyanını aktardı. Sivil savunma ekibinden bir başka kişi ise iki VARİL BOMBASI sesi duyduklarını söyledi ve "Burada silahlı hiçbir grup yoktu. Saldırıdan etkilenen bu insanlara yardım etmeye çalışıyoruz. Enkaz altından iki çocuğu sağ olarak çıkarabildik" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!