Altyapıdan kaptanlığa

Güncelleme Tarihi:

Altyapıdan kaptanlığa
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2014 01:30

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Rönesans TED Ankara Kolejliler’in takım kaptanı Berent Kavaklıoğlu, böyle bir camia ve kulübün A takım kaptanlığını yapmanın, en büyük hayallerinden biri olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Berent, “Geçen yıllarda bu formayı nasıl gurur ve başarıyla terlettiysem, bu sezon da üstüne koyup devam etmek istiyorum” dedi. Berent, TED mezunu olduğunu ve kulübün altyapısından yetiştiğini hatırlatıp, şunları söyledi:
“Bu sene geçen yıllara oranla altyapıya daha fazla yatırım yapıldığını görüyoruz. Şu an A takım kadrosunda yer alan ve altyapımızdan yetişen Kaan Sarıaslan ile Fenerbahçe Ülker’den kiralanan Ayberk Olmaz, aynı zamanda altyapıda da oynayacak. İkisi de çok yetenekli. İnşallah gelecekte Türk basketbolunda önemli yerlere gelecekler. Başantrenörlük görevine getirilen Burak Gören ve teknik ekip işini bilerek yapıyor. Takımımızda hem yabancı hem de Türk oyuncular çok uyumlu çalışıyor. Zaten çoğumuz daha önceki sezonlarda beraber oynadık ve bunun da avantajlarını sezon içi yaşayacağımızı düşünüyorum. Önümüzde çok zor bir süreç var. Takım olarak hedeflerimiz Türkiye Kupası’nda ilk 8’e kalmak ve lige iyi bir başlangıç yapmak. İlk aşamayı geçersek güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Değişen yabancı kuralıyla beraber ligde herkes herkesi yenebilecek seviyeye geldi. İnanıyorum ki bu sezon da geçmiş sezonlardaki gibi Kolej’i hak ettiği yerlere taşıyacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!