1 milyon kez indirdik!

Güncelleme Tarihi:

1 milyon kez indirdik
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2014 10:16

İngiliz müzik grubu One Direction'ın “Fireproof” şarkısı “24 Saat İçinde En Çok İndirilen Ücretsiz Şarkı” oldu. Türkiye’deki hayranların da büyük ilgisini gören şarkı 1,089,278 kez indirildi.

Haberin Devamı

Dünyanın en çok fana sahip gruplarından One Direction’ın merakla beklenen “FOUR” adlı albümlerinde yer alacak olan yeni single “Steal My Girl” yayınlandı. One Direction hayranları, grubun 17 Kasım’da yayınlanacak olan “FOUR” albümünün delüks versiyonunu iTunes’tan ön-sipariş ettiklerinde, “Steal My Girl” şarkısını da anında indirebiliyorlar ve şarkıyı grubun resmi Youtube sayfasında da dinleyebiliyorlar.

Tüm dünyada hayranları olan grubun “Steal My Girl” şarkısı; grubun sadece pop değil farklı türlerden de ilham alan ve gelişen müzikal yönünü gözler önüne seriyor. Grup üyeleri Louis ve Liam’ın geçen yazın en popüler şarkılarından biri olan “Best Song Ever”ı yazan Ed Drewett, Wayne Hector, Julian Bunetta ve John Ryan ortaklığı ile yazdığı şarkı; hayranların yeni albüme ilişkin meraklarını bir nebze olarak giderecek.

One Direction, yeni albümü “FOUR”un yayınlanmasından hemen önce, kırdığı dünya rekorlarına bir yenisi daha ekledi. Albüm duyurusuyla birlikte albümde yer alan “Fireproof” şarkısını hayranlarına ücretsiz olarak hediye eden grubun bu şarkısı “24 Saat İçinde En Çok İndirilen Ücretsiz Şarkı” oldu. Türkiye’deki hayranların da büyük ilgisini gören şarkı 1,089,278 kez indirildi.

46 MİLYON ALBÜM SATIYOR

Haberin Devamı

1 milyon kez indirdik

One Direction’ın iTunes’ta ön-siparişe açılan “FOUR” albümü Türkiye dahil tam 65 ülkenin listelerinde 1. sıraya yerleşti. 94 liste birinciliği bulunan ve 46 milyonun üzerinde albümü satılan One Direction, sadece 4 yılda tüm dünyanın tanıdığı bir pop müzik grubu oldu. Grup, 39 ülkenin listelerinde ilk sıraya yerleşen stüdyo albümü “Midnight Memories” ile Amerika’daki Billboard Listeleri’ne yine 1.sıradan giriş yaptı ve IFPI’ın 2013 raporlarına göre “tüm dünyada en çok satan grup” unvanına sahip oldu.

Albüm grubun tüm dünyada büyük ilgiyle karşılanan “Where We Are” Stadyum Turnesi ve 3 boyutlu belgesel film “This Is Us”ın ardından yayınlanıyor olacak. “Where We Are” Tour” DVD olarak ise kasım ayı sonunda Sony Music etiketiyle müzik marketlerdeki yerini alacak.Grubun 3 milyarlık Youtube izlenme sayısı, 109 milyon toplam Twitter takipçi sayısı ve 34 milyon’luk Facebook hayran sayısı mevcut.

STEWART'TAN İŞİD ŞAKASI

Haberin Devamı

1 milyon kez indirdik

Zayn Malik cephesinden henüz bir haber yok.

Son olarak ABD'li şovmen Jon Steward'ın yaptığı bir şaka ise grubun hayranlarını ayağa kaldırdı. Stewart, İngiliz pop grubu One Direction’un Pakistan asıllı üyesini teröriste benzetti. The Daily Show’un sunucusunun Malik ile ilgili yaptığı IŞİD şakası tepki çoğu kişi tarafından komik bulunmadı ve tepki çekti.

Zayn Malik'in babası Pakistanlı, annesi ise İngiliz. ‘The Daily Show’ isimli programda etnik ayrımcılık yapıldığını ve terörün şaka malzemesi olamayacağını belirten bazı sosyal medya kullanıcıları, Jon Stewart’ı ve programı sert ifadelerle eleştirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!