Fener'in temposu düşük golcüleri formsuz

Güncelleme Tarihi:

Fenerin temposu düşük golcüleri formsuz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2014 01:08

Sarı lacivertlileri 2-0 deviren Akhisar’ın kaptanı Bilal, “F.Bahçe bu sezonun da en güçlü takımlarından biri; ama geçen seneki tempolarından uzaklar” dedi.

Haberin Devamı

AKHİSAR Belediyespor Kaptanı Bilal Kısa, F.Bahçe karşısında kazandıkları galibiyetin takımdaşlıktan kaynaklandığını belirtirken ekledi: “F.Bahçe ligin en güçlü takımlarından biri. Ama geçen yılki tempolarından düşük oynuyorlar ve forvetleri de formsuz.” Sarı lacivertli hücumcuları çok iyi kilitlediklerine dikkat çeken Bilal, “Balıkesirspor’a uzaktan şut attım direkten döndü. Fenerbahçe kalesine de yolladım ama olmadı. İnşallah üçüncüsünde gol olur” diye konuştu.

‘TANJU’YU ANDIRIYOR’

TAKIM arkadaşı Theofanis Gekas’ın çok formda olduğunu belirten Bilal Kısa, “Gekas, Tanju Çolak’ı andırıyor. Rakip alanda kendini fazla göstermez. Çok iyi gol koklar. Gol yollarında etkili ve aniden final vuruşu yapabilme özelliğine sahip... Attığı 8 şutta 6 golü var. Enerjisini ve fiziğini çok iyi kullanıyor” şeklinde konuştu.

GEKAS ÇOK KARAKTERLi

Haberin Devamı

GEKAS’ın karakterinin de futbolculuğu gibi kaliteli olduğunu söyleyen Bilal, “Zaman zaman espri yapar. İngilizce, Almanca karışık konuşuruz. Türkçe birkaç kelime biliyor. ‘Merhaba, acıktım, pas at, şut at’ gibi kelimeleri Türkçe olarak sık sık kullanıyor.
Zaten Yunanca ile yemek isimlerinin çoğu aynı. O konuda sıkıntısı yok” ifadesini kullandı.

Maç sonu yıkıldılar

FENERBAHÇE ile oynadıkları karşılaşmada saha içinde hiç gerginlik olmadığına dikkat çeken Bilal Kısa, “Her iki takım da sadece top oynamaya çalıştı. Mücadele fair play içinde geçti” diye konuştu.
Çok önemli bir galibiyet aldıklarına dikkat çeken Bilal, “Fenerbahçeli oyuncuların yüzü ise maçtan sonra çok üzgündü” şeklinde konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!