Hatalı transferlerin sorumlusu Mancinidir!

Güncelleme Tarihi:

Hatalı transferlerin sorumlusu Mancinidir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2014 00:38

Football Manager oyunu oynadığı ve bazı transferleri bu yolla yaptırdığı iddia edilen Utkucan Hajrovic ve Burdisso için olumsuz rapor verdiğini ancak Mancini’nin bu isimleri aldırdığını belirtti.

Haberin Devamı

ÖZELLİKLE geçtiğimiz sezon yapılan transferlerin hala eleştiri konusu yapıldığı Galatasaray’da, “Football Manager oynuyor. Transfer edilecek futboluları bu şekilde seçiyor” diye suçlanan scouting ve porgarmans analizi sorumlusu Emre Utkucan, ilginç bir savunma yaptı.

GS TV canlı yayınına katılan Utkucan, geçen devre arasında yapılan başarısız transferlerin sorumlusunun eski teknik direktör Mancini olduğunu söyledi. Utkucan konuşmasında şu noktalara değindi:
“Ben Football Manager oynamıyorum, oynayacak da zamanım yok. Premier Lig kulüpleri bu oyunun database’ini kullanıyor. Benim ekibimde çoluk çocuk yok. Hepsi Galatasaray’da futbol oynamış 50 yaş üzeri insanlar.”

HOCANIN KENDi EKiBi VARDI

“Ontivero, Mancini’nin tanıdığı bir menajerin oyuncusu. Bize bu konuda soru gelmedi ve hoca kendisi ‘Alalım’ dedi. Transferde benim onayım olması gerekmiyor zaten. Başkan ve teknik direktör ilgileniyor.”
“Hajrovic’i biz önermedik. Mancini Hoca onay vermese bu transfer olmazdı. Bizim raporumuz negatifti. Hajrovic transferi zamanında Mancini Hoca ile görüştüm ve görüşümü bildirdim. Mancini Hoca’nın kendi güvendiği scout da vardı.”
“Burdisso aynı Hajrovic gibi benim ve ekibimin istemediği bir oyuncuydu. Raporları iyi değildi yavaş bir oyuncuydu. Aslında Mancini Hoca da başka bir oyuncu istiyordu ama fazla para harcandığı için kendi scoutuyla görüşerek Burdisso’yu aldı.”

Hajrovic

Haberin Devamı

Grasshoppers’tan alındı. W. Bremen’e gitti.

4.5 milyon Euro

ONTIVERO

Atlético Fenix’ten geldi. G.Antep’te kiralık...

2 milyon Euro

BURDISSO

Boca Juniors’tan alındı. Kulübüne geri döndü.

250 bin Dolar

‘Önce Tarık’ dedim salih’i aldı

EMRE Utkucan, Mancini’nin transfer tercihlerini anlatırken, şu ilginç noktaların da altını çizdi:
“Salih Dursun, Mancini’nin en çok istediği oyuncuydu. Benim en ufak bir katkım yok, ben izlettirmedim. Mancini’ye ‘Tarık’ın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor, öncelik verelim’ dedim. Salih yerine Tarık’ı tercih ediyordum ben.”

ÇOK SAYIDA TRANSFER iSTEDi

“Erdoğan Adili transferinden benim hiç haberim bile olmadı, transferi resmi siteden öğrendim.”
“Mancini Hoca biliyorsunuz ki çok transfer istedi. Benim transfer isteme gibi bir yetkim yok, sadece fikirlerimi belirtebilirim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!