Ünlü iş adamının eşi seks sırlarını açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Ünlü iş adamının eşi seks sırlarını açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2014 16:47

İsviçre'nin olaylı ünlü çifti Walter ve İrina Beller hakkında çekilen belgesel, bu akşam gösterime girecek. İrina Beller'in açığa vurduğu seks sırların çok tartışılacağı söyleniyor.

Haberin Devamı

Kanal "3+"da yayınlanan "Die Bellers" adlı belgeselde, milyonluk serveti olan 65 yaşındaki Walter Beller'in 42 yaşındaki eşi İrina, bir erkeğin nasıl baştan çıkarılmak istediğine değinerek, "Erkekler, kapalı kapıların ardında mutlaka bir fahişe görmek ister" diye konuştu.

İsviçreli Blick dergisi ile seks sırlarını paylaşan İrina Beller, erkeğini kendine bağlamak isteyen hemcinslerine ayrıca şu tavsiyelerde bulundu:

- İlk gece kesinlikle seks yapmayın. Bunun yerine sizi istemesini sağlayın. Baştan çıkarıcı hareketler yaparak hayal gücünü tetikleyin. Kolay kadın olmadığınız ona avcı olduğunu hatırlatır. Bu da onun gözünde değerinizi arttırır.

- Ne çok, ne de az birlikte olun. Haftada 5 kez seks yapmak idealdir. Ve unutmayın: Erkeği en iyi şekilde oral tatmin etmek, iyi seksin püf noktasıdır.

Haberin Devamı

- Onunla sevişmekten ne çok zevk aldığınızı gösterin. Seksten önce ve sevişirken birlikte porno filmleri izleyin. Bu zevkinize zevk katar.

- Seks yaparken konuşmayın. Onun duymak istediği tek şey inleme sesleri.

- Yeni yer ve pozisyon bulmaktan çekinmeyin. Asansör, yazı masası ve araba da buna dahil.

- Seksi çoraplar ve iç çamaşırını unutun. Bunlar çok sıkıcı. Çıplak bedeninizde kürk ve mücevherden başka hiçbir şey olmasın. Bunun için parası olmayan imitasyonlarla idare etsin. Erkeklerin istediği 'üçü bir arada'dır: fahişe, lise öğrencisi ve prenses. Bu rollere bürünün.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!