Sağlık turizmine Tınaztepe katkısı

Haberin Devamı

ULUSLARARASI standartta hizmet veren Özel Tınaztepe Hastanesi, İzmir’in sadece beğenilen değil, tercih edilen bir hastane olması yöneticileri harekete geçirdi. Sağlık Turizmi’nde de bir numara olmak için kolları sıvayan yetkililer dış fuarlarda Türkiye’yi, İzmir’i ve Tınaztepe Hastanesi’ni tanıtıma başladı. Rusça, Fransızca, İngilizce, İtalyanca broşürlerde hastanenin tüm bölümlerini anlatılıyor. Özellikle tüp bebek, kardiyovasküler cerrahi, göğüs kalp damar ve zayıflama (obezite), dermatoloji, birimlerini ön planda tutan hastane yöneticileri son olarak Tebriz ve Tiflis’te düzenlenen fuarlarda gerçekleştirdikleri ikili görüşmelerde olumlu neticeler aldıklarını söyledi.

Sağlık turizmine Tınaztepe katkısı

Haberin Devamı

Gürcistan Ajara Özerk Bölgesi Sağlık Bakanı Nugzar Surmanidze ile görüşme yapan Tınaztepe Hastanesi yöneticisi Dr. Serap Uluırmak (soldan ikinci) işbirliği yapacakları söyledi.

Tınaztepe Hastanesi yöneticisi Dr. Serap Uluırmak, fuarlarda yapılan çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi: “Hastanemiz, gerek altyapı gerekse alet edevat yönünden son teknoloji ile hizmet veriyor. Sağlık Turizmi konusunda son olarak, İran’ın Tebriz kentinde yapılan fuara katıldık. Hem meslektaşlarımızdan hem Tebrizliler’den ilgi gördük. Tebriz Beynelmilel Hastanesi yönetici ve sahiplerinden Dr. Ali Reza Babaloo ve Shahriyar Hastanesi yöneticilerinden Dr. Javid Cemshidi ile ikili görüşmeler yapıp, tedavi ve tetkik konularında işbirliği kararı alarak protokol imzaladık.

Sağlık turizmine Tınaztepe katkısı

Gürcistan da olumlu geçti Tiflis’teki ikili temasların ise çok olumlu sonuçlandığı söyleyen Dr. Uluırmak, “Tiflis Devlet Üniversitesi Patoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bukradze yapılan toplantıda birlikte çalışma kararı aldık. Batumi Devlet Üniversitesi Tıp Fakültesi Rektörü Prof. Dr. Aliosha Bakuridze ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Marina Shahadze ile de genetik ve patolojide işbirliği protokolü imzalandık.

Yazarın Tüm Yazıları