Kara Para Aşk 18. bölüm fragmanı: Tayyar'a yakın markaj!

Güncelleme Tarihi:

Kara Para Aşk 18. bölüm fragmanı: Tayyara yakın markaj
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2014 16:45

Kara Para Şak hayranları gözünü 1 Ekim çarşamba günü yayınlanacak yeni bölüme dikti. Çarşamba günü 18. bölümüyle ekranlarda olacak olan Kara Para Aşk'ta bu hafta köşe kapmaca var. Tayyar sorgulanmamak için Ömer'den kurtulabilecek mi?

Haberin Devamı

Ömer, Elif’e ilan-ı aşk ettiğine adeta pişman olmuştur. Elif’in ağzında çıkanlara inanmakta güçlük çeker ve bu davranışının asıl nedenini öğrenmek için harekete geçer. Ömer gerçekleri nasıl öğrenecek?

Tayyar kusursuz bir plan yapmıştır. Hüseyin bu planı öğrendiğinde deliye döner. Hüseyin, Ali ve Tayyar’ı, Ömer’in hayatıyla oynamamaları konusunda ikna etmeye çalışır fakat başarabilmesi söz konusu değildir. Hüseyin, Ömer’i kollamak ve korumak adına Tayyar’a yardım etmekten kaçınır. Bu da yetmezmiş gibi kardeşiyle beraber onlarla savaşmayı göze alır. Tayyar’ın buna izin vermeyeceği bellidir. Hüseyin, Ömer’in daha fazla zarar görmesini istememektedir. O yüzden de Ali ve Tayyar’ın planını bozmayı amaçlamaktadır.

Ömer ise peşine düştüğü Tayyar’ı bırakacak gibi gözükmemektedir. Onun hata yapmasını sabırla beklemektedir. Ömer, Tayyar’ı sorgulamak ister. Savcıdan Tayyar Dündar’ı gözaltına almak için izin istemeye gider. Savcı gereken izni verecek midir? Ömer, Tayyar’ı en sonunda sorguya çekmeyi başarabilecek midir?

Haberin Devamı

Metin, Nilüfer’in annesiyle tanışır ve imam nikâhıyla evlenmek istediği Nilüfer’in gereksiz tavırları karşısında hayalleri yıkılır. Metin’i yeterince tanımayan Nilüfer şimdilik evlilik teklifine evet dememiştir. Metin, Nilüfer’i ikna etmeye çalışır.

Hürriyet Gazetesi yazarı Hakan Gence sordu, Kara Para Aşk'ın güzel yıldızı Tuba Büyüküstün yanıtladı. Tuba Büyüküstün'ün son röportajını okumak için tıklayınız..

Kara Para Aşk 18. Bölüm fragmanı (1 Ekim Çarşamba Saat: 20.00)

Haberin Devamı

Kara Para Aşk dizisi 18. bölüm setten kareler:

Kara Para Aşk 18. bölüm fragmanı: Tayyara yakın markaj

Kara Para Aşk 18. bölüm fragmanı: Tayyara yakın markaj

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!