Arsenal Galatasaray maçı hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Arsenal Galatasaray maçı hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2014 15:27

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, Londra devi Arsenal ile karşı karşıya geleceği maç için hazırlıklarını tamamladı. Sarı kırmızılı ekip yarın sabah Londra'ya gidiyor.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, İngiliz devi Arsenal’e konuk oluyor. D grubunda bulunan sarı kırmızılı ekip, ilk maçında Anderlecht ile 1-1 berabere kalmıştı. Gruptan çıkma şansını artırmak isteyen Galatasaray, zorlu Arsenal deplasmanına çıkıyor.

Galatasaray, Arsenal maçı öncesinde sıkı bir kampa girdi. Sarı kırmızılı ekibin formsuzluğu ise Prandelli’yi düşündürüyor. Galatasaray, son maçında Sivasspor’u 2-1 yenmişti. Bir önceki hafta ise Balıkesirspor’a 2-0 mağlup olmuştu.

Galatasaray, Arsenal maçı öncesinde sıkı bir kampa girdi. Sarı kırmızılı ekibin formsuzluğu ise Prandelli’yi düşündürüyor. Galatasaray, son maçında Sivasspor’u 2-1 yenmişti. Ondan önceki hafta ise Balıkesirspor’a 2-0 mağlup olmuştu.

5 maçta bir galibiyet
Son 5 resmi maçında 1 galibiyet alan Galatasaray’da Sivas galibiyeti yüzleri bir nebze güldürdü, takımda sakatlığın olmaması da motivasyonu artıran etmen oldu.

Haberin Devamı

Arsenal Galatasaray maçı hangi kanalda

Galatasaray yarın gidiyor
Yarın sabah saat 10.00’da Londra’ya hareket edecek olan Galatasaray, hazırlıklarını Emirates Stadı'nda yapacak ve maç saatini bekleyecek.

Arsenal Galatasaray maçı hangi kanalda?
Arsenal Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı DSmart’ta yayınlanacak. Maç 1 Ekim Çarşamba günü saat 21.45’te oynanacak.

Arsenal Galatasaray maçı hangi kanalda

BAKMADAN GEÇME!