Moskova'da huzursuz gece

Güncelleme Tarihi:

Moskovada huzursuz gece
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2014 15:08

Maç için Moskova'da bulunan Bayern Münih takımı, konakladığı otelden apar topar çıkarıldı.

Haberin Devamı

FC Bayern takımın Moskova'da konakladığı otelde çıkan yangın alarmı büyük korku yarattı. Oteli terk etmek zorunda kalan futbolcular ve antrenörler, Twitter hesaplarından bolca fotoğraf paylaşarak durumu taraftarlarına bildirdi. Alarmın sebebi ise henüz bilinmiyor.

UYKU "ÖDÜLÜ"
Takımın basın sözcüsü Markus Hörwick, olaydan kısa süre sonra herşeyin yolunda olduğunu ifade ederek takımın pazartesi günü bir saat fazla uyumasına izin verildiğini açıkladı.

Salı günü Almanya'da saat 18:00 itibariyle Şampiyonlar Ligin ikinci grup oyununu göğüsleyen Bayern Münih'in rakibi ZSKA Moskau olacak. Takım, Köln'de 2:0 sonuçlanan maçtan sonra Rusya'nın başkentine doğru yol almıştı.

"DİKKATSİZLİĞE YER YOK"
Bayern Şefi Karl-Heinz Rummenigge, bugün yaptığı maçtan önceki açıklamada "Üç puanı alırsak harika olur. Önümüzdeki bu ilginç maç kolay olmayacak. Şampiyonlar Ligin bu grubunu hafife almamalıyız. Dikkatsizliğe yer yok!" diye konuştu.

Haberin Devamı

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligin E grubundaki ilk maçı Manchester City takımına karşı son saniyede 1:0 galibiyetle sonlandırdı. Moskova ise AS Roma'ya karşı oynadığı ilk maçı ciddi bir farkla 1:5 kaybetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!