G.Saray, Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarının hakemleri belli oldu

Güncelleme Tarihi:

G.Saray, Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarının hakemleri belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2014 13:59

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Arsenal, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki Tottenham ve Trabzonspor'un yine Avrupa Ligi'ndeki Leiga Varşova maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda mücadele eden Galatasaray'ın İngiltere'nin Arsenal takımı ile 1 Ekim Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi yönetecek. Gianluca Cariolatı ve Alessandro Giallatini'nin yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Alessandro Costanzo, ilave yardımcı hakemleri ise Antonio Damato ve Paolo Valeri olacak.

UEFA Avrupa Ligi C grubu ikinci maçında 2 Ekim Perşembe günü saat 22.05'te White Hart Lane Stadı'nda Beşiktaş ile Tottenham'ın oynayacağı maçı ise Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe yönetecek.
Grafe'nin yardımcılıklarını Guido Kleve ve Christoph Bornhorst yapacak. Mike Pickel dördüncü hakem olacak.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda mücadele eden bir diğer temsilcimiz Trabzonspor'un, Polonya'nın Legia Varşova takımı ile 2 Ekim Perşembe günü oynayacağı karşılaşma da ise Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai yönetecek. György Ring ve Vencel Toth'un yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Robert Kispal, ilave yardımcı hakemleri ise Tamas Bognar ve Mihaly Fabian olacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!