Sneijder o iddiaları yalanladı: Çok saçma

Güncelleme Tarihi:

Sneijder o iddiaları yalanladı: Çok saçma
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2014 13:26

Galatasaraylı Sneijder, takımda Türk ve yabancı futbolcular arasında gruplaşmalar olduğu iddiasını yalanladı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, takımda gruplaşmalar olduğu iddiasına sert tepki gösterdi. GSTV'ye konuşan Sneijder, "Çok saçma iddialar ortaya atılıyor; Türk ve yabancı futbolcular arasında gruplaşmalar olduğuna dair. Takım ruhumuz gayet iyi" dedi.

Sarı kırmızılı takımın teknik patronu Cesare Prandelli ve futbolculardan Chedjou, Olcan ve Tarık da çarşamba günü oynayacakları Arsenal maçına yönelik açıklamalar yaptı:

PRANDELLİ: BAŞIMIZ DİK OYNAMALIYIZ

"Her zaman her statta başımız dik oynamalıyız. Arsenal maçı da, bu karşılaşmalardan biri olacak."

CHEDJOU: TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUYOR

"Şampiyonlar Liginde oynamak farklı bir duygu bir futbolcu için. O müziği duyunca tüyleriniz diken diken oluyor. Son haftalarda fırsat buldukça hücuma çıkıyorum. Ben orta saha formasyonu almış bir futbolcuyum. Anderlecht maçında iyi ki Burak’a o golü attırdım. Aklıma bir an Kamerun Milli Takım forması ile Olimpiyat Milli Takımında sol açıkta oynadığım günler geldi. Umarım Arsenal maçında galibiyeti getiren golü de ben attırırım.

Haberin Devamı

OLCAN: BİZ GALATASARAY’IZ, KİMSEDEN ÇEKİNMEYİZ

"Şampiyonlar Ligi'nde oynamak her futbolcunun hayalidir. Benim için mutluluk ve gurur olacak. İnşallah oynama fırsatı bulurum. Biz Galatasaray’ız. Her zaman Avrupa’da sayılı başarılar kazandık. Bize yakışan bir futbol oynayacağız. Dışarıdan çok fazla baskı alıyoruz. İstedikleri kadar bizi eleştirip baskıda bulunsunlar. Bunlar bizim daha da büyümemizi ve güçlü olmamızı sağlıyor."

TARIK: HERŞEYİ YAPABİLECEK BİR TAKIMIZ

Anderlecht maçı berabere bitti. Arsenal’den puan alıp dönmek istiyoruz. Çok güçlü ekip ve yetenekleri var. Biz de çok iyi takımız. Önemli yıldızlarımız var. Oraya gidip kendi performansımızı göstermeye çalışacağız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!